BOSANSKI TOMB RAIDER Sahranio oca na prevaru u Srebrenici, a sada nastavlja rat protiv svih koji razbijaju mit o genocidu
Foto: Printscreen

- Rat protiv mrtvih u Srebrenici je jedini koji Srbija nikad neće prestati da vodi. Zato što Srbija nije država nego kult smrti - sramno je napisao Suljagić.

On je za pojedine medije iz Srbije kasnije napisao da su "koljačka kanalizacija" samo zato što raskrinkavaju mit o "genocidu" u Srebrenici.

Kako je Alo već pisao, u Srebrenici su kao žrtve "genocida" sahranjeni mnogi borci Armije BiH koja je ratovala protiv tamošnjeg srpskog stanovništva počinivši masovne zločine protiv civila u Podrinju.

 

Emira Suljagić sahranio oca na prevaru u Potočarima

Emir Suljagić je poznat po tome što je svesno izmanipulisao, kako domaću, tako i međunarodnu javnost uvećavajući broj žrtava bosanskih muslimana. Njegov otac Suljo Suljagić, prema izvodu iz Matične knjige umrlih stradao je 24.12.1992. u Voljevici kod Bratunca, a u julu 2005. sahranjen u Potočarima kao žrtva, kako navode genocida.

Iako sahranjen u Memorijalnom centru u Potočarima, Suljagićev otac Suljo poginuo je kao pripadnik tzv. Armije BiH na teritoriji bratunačke opštine. Suljagić se i na društvenim mrežamo oglašavao da će Muzeju sećanja u Potočarima priložiti očevu ličnu kartu.

Tomb Raider

Suljagić je dobio i naziv Bosanski Tomb Raider (pljačkaš grobnica) jer je oca na prevaru sahranio u Potočarima, predstavljajući ga kao žrtvu "genocida" iako se radi o vojniku Armije BiH.

Naziv Tomb Raider nastao je po čuvenom liku Lare Kroft koju glumi Anđelina Džoli, jedan od svetski najpoznatijih lešinara koji koristi ratna stradanja od BiH do Ukrajine za svoje političke manipulacije, kampanje i filmove u kojima se namerno prikazuje samo jedan deo stvarnosti.

Ista glumica nikada se nije setila da za svoje filmove o zločinima u kojima, politički instruisana, optužuje narode o kojima ništa ne zna, nije morala da prelazi Atlantik već je mogla u svojoj rođenoj zemlji da snima o "ponosnim" akcijama svojih predaka koji su uništili čitavu rasu američkih starosedelaca ili o akumulaciji američkog kapitala stvorenoj na 400 godina trgovine robljem i robovlasništvom nad stanovništvom koje je oteto sa afričkog kontinenta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading