“SRBIJA NIJE DRŽAVA, NEGO KULT SMRTI” Sopstvenog oca na prevaru sahranio u Potočarima, a sada nastavlja da sipa otrov mržnje prema svemu što je srpsko
Jutjub/ Gradska RTV Podgorica

- Rat protiv mrtvih u Srebrenici je jedini koji Srbija nikad neće prestati da vodi. Zato što Srbija nije država nego kult smrti - sramno je napisao Suljagić.

 

 

Manipulisao kostima mrtvog oca

On je ranije, svjesno izmanipulisao, kako domaću, tako i međunarodnu javnost uvećavajući broj žrtava bosanskih muslimana. Njegov otac Suljo Suljagić, prema izvodu iz Matične knjige umrlih stradao je 24.12.1992. u Voljevici kod Bratunca, a u julu 2005. sahranjen u Potočarima kao žrtva, kako navode genocida.

Iako sahranjen u Memorijalnom centru u Potočarima, Suljagićev otac Suljo poginuo je kao pripadnik tzv. Armije BiH na teritoriji bratunačke opštine. Suljagić se i na društvenim mrežamo oglašavao da će Muzeju sećanja u Potočarima priložiti očevu ličnu kartu.

 

 

Veličao ratnog zločinca

Govoreći o Naseru Oriću, koljaču koji nikada nije osuđen za masovne zločine nad Srbima, Emir Suljagić ga je opisao rečima “Naserovo iskustvo i život je prava mera, u jednu ruku pokazatelj, čak smernica, da samo kada se boriš možeš da preživiš".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading