"MOJ PREZIR PREMA BELIVUKU TRAJE GODINAMA" Hrkalovićeva tvrdi: On stoji iza ubistva mog prijatelja (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tanjug

Na spekulacije da je sa Belivukom do te mere bila bliska da je čak on na svom telu istetovirao njen lik, Dijana kaže:

– Nemam predstavu uopšte šta taj psihopata ima istetovirano na sebi, niti me zanima, ali verujte da to sigurno ne mogu biti ja, jer koliko ja prezirem tog čoveka, verujem da ništa manje on prezire mene. Čak je bilo dosta priča, za koje ne znam da li su tačne, da je Belivuk hteo i da me ubije – kaže Hrkalovićeva u intervjuu za Objektiv, a potom otkriva ključni događaj:

– Moj prezir prema njemu ne traje samo poslednjih godinu dana, otkad su raznorazni pojedinci koji su do juče bili dobri sa njim sad gadljivi na njega otkako je uhapšen. Moj prezir prema njemu traje poslednjih šest godina, ali sve to manje više unazad do događaja u novembru 2019. godine kada je ubijen jedan moj višegodišnji prijatelj – govori Dijana misleći na ubistvo Ljubomira Kiće Markovića, koji je bio jedan od vođa navijača Partizana.

– Nakon tog ubistva ja sam, neću da lažem, doživela potpuni nervni slom. Iako znam da se to ubistvo ne stavlja zvanično Belivuku na teret, govorim o ubistvu Kiće Markovića, mene niko živ neće uveriti u suprotno. Ja mislim da je on to organizovao i izvršio, odnosno poslao nekog da izvrši – otkriva bivša državna sekretarka MUP-a, rekavši da Belivuka nikada lično nije upoznala.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading