TVOJI DANI SU OKONČANI Hrvati opet prete Vučiću, ove reči uznemirile region
Foto: Printscreen

Pozicija Srbije, zemlje koja želi ostati balkanski partner Rusije i istovremeno održavati bliske odnose sa Zapadom, ako želi napredovati na putu u EU, jednostavno je neodrživa, navodi autor kolumne. 

Foto: Printscreen

 

Sve se vreme stvara se iluzija da se Srbija mora odlučiti između Istoka i Zapada, iako takav izbor zapravo ne postoji, tvrdi autor teksta i dodaje: Ipak je sve to samo još jedan Vučićev pokušaj da u ovoj igri s visokim ulozima izvrši dodatan pritisak na Zapad da na kraju igre ne ostane praznih ruku. Premda će i dalje odugovlačiti koliko god to bude mogao, i Vučiću je jasno da je igra završena.

U negativno intoniranom tekstu prepunom insinuacija kako se Vučić u stvari radovao otkazivanju posete Sergeja Lavrova Beogradu i "da je planski obilazio Ukrajince koji su sklonište pronašli u Srbiji, poručujući im da se osećaju kao kod kuće i da je Srbija spremna da pomogne i drugim njihovim sunarodnicima kojima je potrebna pomoć", autor kolumne konstatuje da "Naravno da Vučić nije glup"...

U toj, naizgled običnoj, konstataciji leži njihovo ogromno uvažavanje i strah od Srbije, ali pre svih od predsednika Vučića i svega što je do sada uradio za napredak svoje zemlje i njenih građana.

Komentari (4)

Loading
Rada

15.06.2022 17:57

Tupani jedni, umesto da kritikujete sopstvenu nesposobnu vlast, vi nasli pa zasli . Udavicete se u sopstvenom mulju, ali cete i dalje biti necije sluge . Tome se okrenite i pokusajte da pomognete sopstvenom narodu .

Lule

15.06.2022 18:56

Romac imas ti svoju drzavu i svog predsednika pa njima predvidjaj sudbinu a Vucica ostavi na miru.

Đorđije

15.06.2022 19:29

Ko, šta ko baba o uštipcima. Tako i Hrvati ko šta oni o Vučiću. Stvarno teške budale.