SRBIJA MORA DA IZDRŽI Šešelj ogolio podlu akciju zapadnih sila - Ne sme biti oklevanja, ne sme biti uzmicanja! (VIDEO)
TV Pink/Printscreen

"Vrše pritisak na Srbiju da zavede sankcije i da se odrekne Kosova i Metohije, da pusti niz vodu Republiku Srpsku kako bi se utopila u unitarnoj Bosni i Hercegovini", rekao je Šešelj na prijemu u ruskoj ambasadi povodom Dana Rusije.

 

Kako je naglasio, Srbija mora da zadrži svoj stav uprkos pritisku, "ne sme biti oklevanja, ne sme biti uzmicanja, mora po svaku cenu da izdrži".

On je naveo da mu nije bilo preveliko iznenadjenje da nije omogućeno Lavrovu da dodje.

"Znao sam s kakvim smo zemljama okruženi, znao sam za taj slugeranjski mentalitet, za te kmetske duše u režimima i u Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, verovatno i u Rumuniji", rekao je Šešelj.

On je istakao da se nada da će gradjani, narodi tih zemalja da se oslobode tih režima i da će imati onu vlast kakvu zaslužuju, a da će ta vlast biti proruska i da ćemo svi mi Sloveni sa Balkana da se ujedinimo oko Rusije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

08.06.2022 16:41

Vrše pritisak na Srbiju da zavede sankcije i da se odrekne Kosova i Metohije, da pusti niz vodu Republiku Srpsku kako bi se utopila u unitarnoj Bosni i Hercegovini", rekao je Šešelj na prijemu u ruskoj ambasadi povodom Dana Rusije. Jeste tako vidise to zlo i sila zapada zaustavljenja lavrova poseti srbije to pravo nemaju da se mesaju u tudje stvari SRBIJA MORA DA IZDRŽI Šešelj ogolio podlu akciju zapadnih sila - Ne sme biti oklevanja, ne sme biti uzmicanja jeste tako kako je i seselj pisao !!!