IMAMO PRVOG POBEDNIKA Predsednik Vučić objavio najlepšu fotografiju! (FOTO)
Alo/ Ilustracija

Dragi sugrađani,

iako je foto konkurs Naša najlepša Srbija počeo tek pre nekoliko dana, već nam je pristiglo na stotine predivnih fotografija.

Hvala što ste se odazvali u tolikom broju, što nam govori ne samo da je Srbija prelepa zemlja, već i da naši građani imaju dobro oko za sjajne fotografije.

Ove nedelje imamo i prvog pobednika: u pitanju je fotografija Negoslave Stanojević, a snimljena je u selu Donji Prisjan, u zaseoku Livađe.

Sve čestitke za Negoslavu! - naveo je predsednik u opisu fotografije.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić putem svog profila na Instagramu uputio je pre nekoliko dana poziv svim građanima da šalju fotografije najlepših predela Srbije.

 

 

- Pozivamo vas da na adresu e-pošte nasanajlepsasrbija@predsednik.rs šaljete vaše fotografije najlepših predela Srbije, kako bismo na najbolji način promovisali jedinstvenu lepotu naše zemlje. Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike @buducnostsrbijeav. Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora. Molimo vas da šaljete samo autorske fotografije, kao i da ostavite kontakt podatke - napisao je predsednik uz fotografiju konkursa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading