MOĆNI ZAPADNI LIDER RAZGOVARAO SA VUČIĆEM DO KASNO U NOĆ Učinili ste Srbima veliku nepravdu - Aleksandre, vi ste u pravu, ali to se neće promeniti, evo šta Srbija treba da učini
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bs

Vučić je naveo da je sa moćnim zapadnim državnikom razgovarao do kasno u noć i da je razgovor trajao do 3 sata iza ponoći.

- Rekao sam mu da su učinili veliki nepravdu Srbima, ne samo 1999. godine, već i mnogo više. On me je saslušao sa velikom dozom razumevanja. U jednom trenutku je rekao: Aleksandre, ajde da presečemo ovo…

- Vi ste u pravu za 80 ili čak 90 odsto stvari, ali stav moje zemlje se neće menjati. Veliki ne menjaju svoju politiku. Kajanje i žaljenje su ostavljeni za male zemlje. Vodiš Srbiju i treba da gledaš šta danas možemo da učinimo i uradimo jedni za druge.

Vučić je dodao i da je u tom trenutku osetio bar malo olakšanje zbog razumevanja i ličnog priznanja da je bio u pravu iznoseći stav Srbije.

- Iako sam osetio ličnu satisfakciju, znajući da i oni na Zapadu shvataju da su pogrešili, znam da se njihov stav neće menjati. Veliki ne priznaju svoje greške i Srbija od tog našeg razgovora neće imati ništa. Zato moramo da gledamo šta ćemo učiniti i šta raditi dalje, vodeći računa o interesu naše države i naroda - rekao je Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Novak

31.05.2022 20:17

Bruka,sramota i katastrofa. Narode i ali ste šansu 03.04.2022. Razmislite šta ste uradili