VUČIĆ PORUČIO Šećera imamo više nego dovoljno, najniže su nam cene ulja i brašna!
Tanjug

- Ne postoji nijedna stvar zbog koje bismo lagali narod. Došli smo ovde da vidite kako to funkcioniše. Mi imamo više nego dovoljno šećera. Ali kada se god tako nešto dogodi, budite uvereni da su u pitanju neke špekulativne radnje. Mi imamo najnižu cenu ulja i brašna, i dolaze iz regiona da kupuju kod nas baš zbog toga - rekao je predsednik.

Vučić naglašava da baš zato moramo da vodimo računa i o komšijama u regionu. On kaže i da je juče lično išao da se uveri da li ima šećera na rafovima.

Vučić danas razgovara sa Putnom - Alo.rs

 Bilo je u "Univeru", u "Maksiju". Nije bilo u "Rodi", i rekli su mi da nije bilo u "Merkatoru". To se popunjava danas, i kad prođe dva tri dana sve će biti u redu. Ne postoje stvari zbog kojih bi mi obmanjivali javnost, i to ne može da se sakrije. Ako kažemo da imamo, znate da ćemo lakše da rešimo. To je psihološko dejstvo, i ljudi na takav način reaguju - kazao je predsednik.

On ističe da imamo čak 11.000.000 kilograma šećera, i istu količinu ulja. I to samo u državnim rezervama, ne računajući proizvođače.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zeljko

29.05.2022 17:44

Neke prodavnice su iskoristile dezinformacije da je nestašica šećera i podgile su cene i treba ih kazniti jer se sada vidi da nestašica u Srbiji nema.

Zeljko

29.05.2022 18:04

U Srbiji sada ništa ne nedostaje, ima dovoljno namirnica i energenata za zimu koja će biti teška za sve zemlje prema svim najavama.

Ina

29.05.2022 18:30

Zaista su najvaznije cene ulja i brasna.