ZUKORLIĆI GLAVNA TEMA U NOVOM PAZARU: Prva i druga žena znale za treću?!
Elma Elfić Zukorlić - Privatna arhiva

Interesantno je da je Elma Elfić Zukorlić pre nekoliko godina u intervjuu otkrila kako bi reagovala ako bi joj suprug tražio dozvolu da se oženi po treći put.

- Rekla bih mu da prati svoje srce. Srcu se ne može narediti. Ljubav postoji ili ne. U tome se i ogleda sloboda o kojoj smo pričali na početku. Šta bi u tom trenutku bilo u mom srcu, zaista ne bih mogla ni teorijski da razmotrim. A iza tog eha stajao bi i moj odgovor - poručila je ona.

S druge strane, Umeja Zukorlić, prva supruga i majka Usame Zukorlića, nije se oglašavala niti reagovala na medijske natpise. O njoj se ne zna mnogo, privržena je deci i porodici, retko se pojavljuje u medijima, a javnost je mogla da je vidi na komemoraciji Muameru Zukorliću održanoj u Skupštini Srbije.

- U Novom Pazaru se dugo šuškalo o navodnoj trećoj ženi Belkisi Crnovršanin. I Umeja i Elma su to sigurno čule i znale - kažu naši izvori.

ZUKORLIĆI GLAVNA TEMA U NOVOM PAZARU: Prva i druga žena znale za treću?!

Belkisa Crnovrašnin - Instagram

 

Podsetimo, Belkisa Crnovršanin u svom reagovanju nakon objave da je bila treća žena Muamera Zukorlića nije negirala da je bila u šerijatskom braku s pokojnim muftijom, već tvrdi da nije istina da je u Mešihatu Islamske zajednice tražila njegovo nasledstvo.

„Da li sam bila u šerijatskom braku s rahmetli muftijom Muamerom Zurkolićem, o tome nisam nikada htela da govorim za medije. Nisam od onih koji će privatnost iznositi u javnost zarad ličnih interesa“, napisala je ona na svom Instagram profilu.

ZUKORLIĆI GLAVNA TEMA U NOVOM PAZARU: Prva i druga žena znale za treću?!

Alo.rs/D.R.

 

Podsetimo, smrt Muamera Zukorlića rasplamsala je neslaganja unutar porodice. Već na njegovoj sahrani moglo se videti da neke stvari ne funkcionišu onako kako se činilo tokom njegovog života. Muftijina deca iz drugog braka su bila u drugom redu na sahrani svog oca.

Onda je usledio sukob unutar njegove Stranke pravde i pomirenja, zbog čega je nekoliko najbližih muftijinih saradnika napustilo partiju, među kojima je i Samir Tandir, potpredsednik SPP-a. Zatim se Usame Zukorlić, najstariji muftijin sin, posvađao sa svojom maćehom Elmom Elfić Zukorlić, a došlo je i do sukoba zbog upravljanja Internacionalnim univerzitetom u Novom Pazaru, čiji je osnivač preminuli muftija.

Nikom ne treba pričati o brodolomima

Ako se uzme u obzir da je pokojni muftija Muamer Zukorlić voleo konje, interesantno je i da je na Instagram nalogu Belkisa Crnovršanin objavljivala slike konja. Ona se juče oglasila i zahvalila svim svojim pratiocima na podršci.

- I ne pričaš više nikome kroz kakve brodolome prolaziš, jer svi kojima si pričala s užitkom su čekali dan kada bi mogla potonuti - poručila je Belkisa.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading