"NAĐITE NEKOGA KO ĆE DA ISPUNJAVA VAŠE INTERESE, JA NEĆU!" Vučić zagrmeo: Svi misle da imaju pravo da naređuju Srbiji, ali to se neće desiti
Tanjug/Strahinja Aćimović

'''Za to vam ne treba država, za to vam ne treba predsednik kakav sam ja, dajte da izaberete nekoga ko će samo da klima glavom, da bude poslušnik i koji neće da vodi računa o Srbiji. Nema problema, i na političkoj sceni i u širokom spektru društvenog života Srbije, ima mnogo klimoglavaca ima milion'', rekao je Vučić novinarima na Beogradskom sajmu gde je prisustvovao otvaranju Sajma automobila.


On je tako odgovorio na pitanje o izjavi poslanika nemačkog Bundestaga i predsednika Odbora za Zapadni Balkan Josipa Juratovića da ''Vučic više ne može više da lavira'' i da ''jednu priču priča u Briselu, drugu u Moskvi, treću u beogradu, četvrtu u nekom srpskom selu''.

Naveo je da kada ode u Moskvu, na konferencijama pred Vladimirom Putinom, kaže da se Srbija nalazi na evropskom putu i da želi dobre odnose sa Rusijom, a da u Briselu kažemda Srbija želi da sačuva dobre odnose sa Rusijom, iako se nalazi na evropskom putu.

''Kad odem u SAD, a ne postoji čovek koji je na takav način odgovorio bilo kojem američkom predsedniku, kada je Tramp rekao nesto loše o Kini i pitao da li i ja imam takva iskustva, rekao sam da sa Kinezima imamo odlična iskustva i da su oni naši prijatelji'', rekao je Vučić.

Dodao je i da, kada ode u Kinu, uvek i na svakom mestu kaže da se Srbija nalazi na aevropskom putu.

''U kom to selu, gradu i na kojoj televiziji sam pričao drugačije'', upitao je Vučić.

Dodao je u ironičnom tonu da ne veruje da je to rekao njegov ''veliki drug Josip Juratović'' i da je to za njega gotovo neverovatno.

''Ali možda, kada dođete na vlast, moć udari u glavu i svašta se desi'', rekao je Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading