SRBI SU KRIVI ŠTO IMAJU MOĆNE AVIONE Tajkunski medij Nova S želi da nas predstavi kao potencijalne agresore i remetilački faktor
EPA

Meta ovog tajkunskog medija ovaj put bila je Vojska Srbije, koja je nedavno organizovala prikaz dela sposobnosti srpskih vojnih snaga pod nazivom "Štit 2022".

Vojsci Srbije se u tekstu ovog portala zamera to što je modernizovala svoju vojnu tehniku i naoružanje, pa tako i Migove 29, koji su tom prilikom i prikazani uz novi kineski raketni sistem FK-3.

Tako se u tekstu nekoliko puta naglašava da su modernizovani avioni MiG-29 isključivo za "ofanzivnu" upotrebu, kao i da Srbija time želi da pošalje poruku komšijama.

SRBI SU KRIVI ŠTO IMAJU MOĆNE AVIONE Tajkunski medij Nova S želi da nas predstavi kao potencijalne agresore i remetilački faktor

Foto: Printscreen

 

Očigledno je da ovaj tajkunski medij želi da Srbiju predstavi kao agresora, koja se naoružava kako bi se verovatno spremila za neku vrstu napada.

Dok sve zemlje Evrope, naročito u istočnom bloku masovno kupuju naoružanje i uvećavaju svoje vojne kapacitete, ne bi li osigurale svoju bezbednost u jeku rata u Ukrajini, u Srbiji tajkunski mediji ne prestaju da pljuju po ovakvim i sličnim incijativama.

Možda bi onima koji stoje iza Nova S više odgovaralo da Vojska Srbije izgleda slabo i očerupano kao u vreme NATO generala Zdravka Ponoša. Na sreću, Srbiju vode ljudi i vlast kojoj je stalo da građani ove zemlje budu sigurni i bezbedni od svake moguće pretnje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Slava

03.05.2022 12:00

Mnoge države u okruženju bi želele da su na našem mestu...

Mito

03.05.2022 12:35

Realno na Novoj S, ne rade novinari, nego babe tračare, koji se dpodvoravaju svom vlasniku. Toliko o novinarskoj profesiji na Novoj S.

Ana

03.05.2022 12:41

Ne znam da li vredi komentarisati ove nebuloze, koje tajkunski mediji iznose svakodnevno na štetu Srbije! Sram ih bilo!

Pera

03.05.2022 15:39

Ko bre šisa tu derpe televiziju. J a kad ih vidim menjam kanal odmah jer nezna se ko je tamo gori, da li novinari ili gazda.