DA AKTIVNO RADIMO NA UNAPREĐENJU USLOVA NA TRŽIŠTU Ministarstvo rada čestitalo predstojeći praznik
Foto: Printscreen/instagram

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja čestita građanima Srbije 1. maj – Međunarodni praznik rada, sa porukom da je od suštinske važnosti da i u narednom periodu svi zajedno aktivno radimo na unapređenju uslova na tržištu rada i povećanju stope zaposlenosti u Republici Srbiji, saopštilo je ovo ministarstvo.

Ministarstvo ističe da je, uprkos brojnim izazovima, stopa nezaposlenosti u Republici Srbiji na istorijskom minimumu i da iznosi 9,8 odsto, što je veliki rezultat postignut zahvaljujući odgovornoj politici Vlade Republike Srbije i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Strateški cilj Vlada Republike Srbije i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja bio je, i ostaće i u narednom periodu, bolji status radnika, veće plate i unapređenje zaštite prava zaposlenih, bolji poslovni ambijent, otvaranje novih fabrika i novih radnih mesta.

Samo zajedničkim snagama radnika, poslodavaca i države, Republika Srbija može da nastavi da beleži ovakve rezultate i da ekonomija i privreda budu na još višem nivou, što će istovremeno značiti dalje jačanje Srbije, koja će biti još bolje mesto za život svih građana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading