VULIN PONOSAN NA DOSADAŠNJE REZULTATE Nastavljamo žestok obračun sa organizovanim kriminalom
Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je kolegijumu Uprave kriminalističke policije i istakao da je srpska policija za godinu i po dana razbila i procesuirala 30 organizovanih kriminalnih grupa i zaplenila više od 12 tona najrazličitijih vrsta narkotika.

Ministar policije je naglasio da je ponosan na rezultate rada Uprave kriminalističke policije i da srpska policija nastavlja žestok obračun sa organizovanim kriminalnim grupama.

Rukovodioci Uprave kriminalističke policije na čelu sa Bogdanom Pušićem predstavili su ministru policije Aleksandru Vulinu dalje planove i aktivnosti iz svojih linija rada.

Članovi kriminalne grupe Veljka Belivuka dovedeni u pratnji žandarmerije u pet marica - Alo.rs

- Srpska policija nastavlja upornu, tvrdoglavu i beskompromisnu borbu protiv mafije, nastavlja da zadaje žestok udarac organizovanom kriminalu. Ponosan sam na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije, zahvaljujući njihovom požrtvovanom radu naša država i naši građani su bezbedni i sigurni - , poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„Operativnim radom pripadnika Uprave kriminalističke policije, uz veliku podršku državnog vrha na čelu sa predsednikom Vučićem, za godinu i po dana razbili smo 30 organizovanih kriminalnih grupa, a od januara do aprila 2022. godine razbijeno je i procesuirano 10 organizovanih kriminalnih grupa, a čak 5 zbog trgovine drogom. Za godinu i po dana zaplenjeno je više od 12 tona droge, a od januara ove godine do danas oko 1,5 tona i otkriveno 15 laboratorija za uzgoj marihuane. Borićemo se još jače i žešće protiv ološa koji bi da naškode našim građanima i našoj državi", istakao je ministar policije Aleksandar Vulin i dodao da srpska policija ima veliku podršku predsednika Vučića i njega kao ministra policije.

Selaković: Vučić gradi mir, Kurti mali balkanski Hitler - Alo.rs

- Pripadnici srpske policije uživaju puno poverenje i podršku državnog vrha na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i zato nastavljamo još žešći obračun sa ološem koji truje, ubija i pljačka naše građane - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na kolegijumu Uprave kriminalističke policije.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading