ĐILASOVA POTPREDSEDNICA OPLELA PO SVOM PREDSEDNIČKOM KANDIDATU Tepić: Ponoš je rekao da neće praviti stranku!
Alo

„Ujedinjeni za pobedu Srbije“ ne samo da su se razjedinili, nego su počeli i jedni druge da raskrinkavaju, a ovoga puta se oglasila Marinika Tepić, potpredsednica SSP-a, koja je oplela po Jeremiću, ali i po Zdravku Ponošu, zajedničkom predsedničkom kandidatu ovog dela opozicije.

Tepićeva je istakla da je Ponoš rekao da neće praviti stranku, i dodala da je SSP podržavao Ponoša čak i kada drugi opozicionari to nisu hteli. 

ĐILASOVA POTPREDSEDNICA OPLELA PO SVOM PREDSEDNIČKOM KANDIDATU Tepić: Ponoš je rekao da neće praviti stranku!

Foto: TV N1 printscreen

 

- Zdravko Ponoš je pred izbore, na kojima je bio kandidat „Ujedinjene opozicije za pobedu Srbije“, rekao da nakon izbora neće formirati svoju političku organizaciju, ali sada je promenio mišljenje. Time nisam iznenađena. Najveći teret kampanje Zdravka Ponoša, osim njega samog, iznela je Stranka slobode i pravde. Kada to kažem, mislim na prikupljanje potpisa, podršku u kampanji, infrastrukturu, ali i udarce koje smo trpeli i što smo nominovali i podržali njegovu kandidaturu i onda kada ga drugi iz opozicije nisu hteli - poručila je ona za jedan opozicioni dnevni list.

Tepićeva je nahvalila i svog šefa Dragana Đilasa, te poručila da je on razgovorom sa predsednikom Srbije i SNS-a Aleksandrom Vučićem pokazao da je iznad svega lider. Ona je istakla i kako se jedan deo opozicije i njihovih dojučerašnjih partnera strmoglavio u populizam.

Podsetimo, Ponoš je najavio da će pokušati da napravi političku partiju koja je drugačija, koja neće biti slična sadašnjim opozicionim strankama, i da smatra da je timski pristup preduslov za dugoročan uspeh.

- Nemam nameru da pravim ništa što je sitno, slično i posvađano. Razgovaram sa ljudima u nameri da vidim da li ima potencijala i volje da se stvori nešto što bi bilo drugačije i bolje. Ako ima, napravićemo -  naveo je on.

Jeremić: Đilas je autokrata!

ĐILASOVA POTPREDSEDNICA OPLELA PO SVOM PREDSEDNIČKOM KANDIDATU Tepić: Ponoš je rekao da neće praviti stranku!

Foto: Printscreen/Video

 

Vuk Jeremić je istakao da bi Narodna stranka i samostalno mogla da osvoji 12 mandata u Skupštini Srbije, kao i da „im je predsednički kandidat brutalno nametnut“.

On je, povodom izjave Ðilasa da su Jeremić i deo rukovodstva NS-a posle izbora jasno pokazali šta misle o Ðilasu i da bi bilo poštenije da nisu zajedno izašli na izbore, rekao da onda kada su pravili koaliciju nisu mogli da pretpostave da će Ðilas „nastupiti toliko autokratski“.

- Predsednički kandidat je brutalno nametnut u januaru, a vođenje kampanje je u potpunosti preuzeto od strane SSP-a, pogotovo u finišu - naveo je on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading