SRBIJA OPET NA UDARU EVROPSKE UNIJE! Dokument EP pun neistina o našoj zemlji
Foto: Youtube/Printscreen

U ovom dokumentu koji je pripremio izvestilac za Srbiju Vladimir Bilčik, a o kojem će se sutra izjašnjavati Spoljnopolitički komitet EP, navodi se da naše vlasti treba da "prekinu i svaku retoriku i postupke koji podrivaju integritet zemalja u susedstvu i ugrožavaju regionalnu stabilnost i pomirenje".

Evroposlanicima ponuđen je dokument u kojem se izražava i žaljenje zbog kontinuranog pitiska na pravosuđe i javnog poricanja međunarodnih presuda za ratne zločine.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagovao je na najavu evroposlanika da će Evropski parlament Rezolucijom tražiti od Srbije da uvede sankcije Rusiji.

- Pozivam poslanike Evropskog parlamenta da nastave sa politikom ucenjivanja i pritisaka prema Srbiji i da što pre usvoje Rezoluciju kojom od Srbije zahtevaju da uvede sankcije Ruskoj Federaciji - naveo je Vulin.

- Nema boljeg načina da Srbija shvati da joj nije mesto u Evropskoj uniji od politike poslanika Evropskog parlamenta i zato molim evroposlanike da se ni slučajno ne promene i da nastave da nas vređaju i ucenjuju, da nastave da pokazuju koliko ne poznaju Srbe i koliko im i nije važno da ih upoznaju - rekao je Vulin.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
VREME

20.04.2022 22:43

Je da srpski narod odustane od zelje da se pridruzi EU koja ne prestaje da ucenjuje Srbiju. Sta bi tek radili kada bi im se pridruzili

Zelja

20.04.2022 23:02

U EU nas i ne vole niti su ikad!Zato mi netrebamo ni ulaziti u to drustvo gdje nismo ni pozeljni ni pozvani!A,da nekome budemo kolonija,necemo NIKADA!EU;daleko ti lijepa kuca!

Bane

21.04.2022 06:28

eu je samo finiji vid nacizma od Hitlerovog. Zato bežati od tog ološa. ( malo slovo -eu- znak da više poštujem Hitlera).