VUČE! VUČE! VUČE... NAROD ZA NOS! Pogledajte kako je Jeremić pretio: Vučić do Uskrsa neće biti predsednik; Tri godine kasnije - Vučić dobio ubedljivu podršku, Jeremić prop'o
Foto: Ilustracija

Od tih Jeremićevih pretnji prošlo je tri godine, a koliko je ovaj političar "bistar" vidimo po najnovijim rezultatima izbora gde je Vučić dobio ubedljivu podršku za drugi mandat na mestu predsednika, a Jeremić načisto propao i posvađao se sa dojučerašnjim koalicionim partnerima.

Njegova tadašnja izjava propraćena je uzvicima nekolicine okupljenih "Vuče! Vuče! Vuče!". Izgleda da Jeremić zaista vuče - narod za nos.

Ovo nije prvi put da Jeremić "lupeta" sa svojim političkim prognozama u kojima redovno promašuje dokazujući da je apsolutni dunster za bavljenje politikom koji se na odlučujućim mestima u državi mogao naći samo preko vlasti Demokratske stranke i nikako više.

Tako je Jeremić redovno od 2012. ponavaljao svoju suludu teoriju kako će Vučić priznati tzv. Kosovo "naredne godine". Od tada je prošlo deset godina, a njegove prognoze ostvarile su se kao i one za Vučićev pad do Uskrsa.

Izgleda da mu politika ide malo lošije od njegove struke - fizike, gde se Jeremić proslavio po tome što ne zna kako glasi Drugi Njutnov zakon.

Takođe, tokom svog ministrovanja, Jeremić se istakao kao dobar planer žurki na Svetom Stefanu dok se zajednička država Srbije i Crne Gore uveliko rasturala. Jeremića to nije mnogo zabrinjavalo, pa je tadašnjem crnogorskom ministru Milanu Roćenu kroz smeh poručio "Je*asmo majku Srbiji i Crnoj Gori".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Dragi

20.04.2022 17:01

Jer njega Vučić beše podržao za predsednika UN.Nahrani kule da te ujede

Pera ložač

20.04.2022 17:26

Kome god su skandirali"Vuče, Vuče" taj je propao! Taj vuk je ipak završio u cirkusu🤣

Milan

20.04.2022 17:30

Vuk Jeremić je u pravu, Vučić za Uskrs neće biti predsednik (doduše, nije precizirao za koji, ali jedan sigurno). Bez obzira šta mislio o SNS i kadrovima - kriminalcima, mora se priznati da je AV veliki radnik, nažalost, okupio oko sebe problematičnu ekipu, mada je opozicija kao da ih je poplava izbacila.

Miki

20.04.2022 18:25

I Ponoš je govorio "odlazeci predsednik"a gle gde je sad on a gde predsednik.Karma je čudo.

Maja

20.04.2022 18:56

Ovaj je lud... Sklanjati ovakve i slicne u "specijalne" institucije na lecenje...