JEREMIĆ I ĐILAS NIKAD VIŠE ZAJEDNO Alo! saznaje: Jaz u opoziciji je toliki da je ponovno ujedinjenje isklučeno
Foto: Ilustracija

U nekoliko intervjua i tokom gostovanja u emisiji „Utisak nedelje“ lider Narodne stranke nije štedeo reči osude na račun dojučerašnjeg koalicionog partnera. 

NEMA ZADOVOLJNIH

Na pitanje o rezultatima izbora Jeremić je odgovorio da iako će Narodna stranka pojedinačno imati više narodnih poslanika od bilo koje druge stranke opozicije, rezultatima ne može biti zadovoljan niko ko se nadao kraju režima i početku uspostavljanja normalnog demokratskog poretka u Srbiji nakon izbora.

Dodao je da su neki opozicioni prvaci neprestano bombardovali javnost istraživanjima javnog mnjenja po kojima je koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije projektovana na više od 25 odsto na republičkom nivou, a drugi krug predsedničkih izbora u domenu ostvarivog, ukoliko se postigne određena izlaznost.

Iako nije imenovao na koga je mislio kada je rekao neki, jasno je da su ove primedbe bile upućene na račun Dragana Đilasa, kome je otvoreno zamerio i to što se video s Vučićem.

NE MOGU ZAJEDNO

Kako za Alo! kaže sagovornik iz Đilasovog okruženja, ukoliko bude ponavljanja izbora, Đilas i Jeremić ni slučajno neće moći da izađu zajedno.

- Rov između njih je toliko dubok, da ne vidim način da nesuglasice i netrpeljivost budu prevaziđeni. A i ako budu, mislite li da su glasači ludi i da će progutati priču o slozi i jedinstvu, kad je svima jasno da njih dvojica ne mogu očima da se vide - naglašava naš sagovornik. 

PAZITE ŠTA ŽELITE

JEREMIĆ I ĐILAS NIKAD VIŠE ZAJEDNO Alo! saznaje: Jaz u opoziciji je toliki da je ponovno ujedinjenje isklučeno

Alo

 

Govoreći na temu eventualnog ponavljanja izbora u Beogradu, marketinški stručnjak Nebojša Krstić za naš list sve objašnjava u jednoj rečenici:

- Za opoziciju sada važi poslovica: Pazite šta želite - može da vam se ostvari!

Vuk o Ponošu: Karakter je sudbina

Jeremić je govorio i o Zdravku Ponošu, konstatujući da ga ne bi čudilo da pokuša da izvuče neke ljude iz Narodne stranke. Lider NS je dodao i da je zapanjen Ponoševom izjavom da ne zna da li je Jeremić glasao za njega.

 - Sve što na to mogu da kažem je da svako polazi od sebe i da je karakter sudbina - naveo je on.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kum

19.04.2022 08:43

Vuk Jeremić je opšta neznalica i izdajnik Srpskog roda i Srpskih interesa, pa on i nije Srbin, zato takvi i ne trebaju biti u visokoj Državotvornom politici jer je i korumpirani kriminalac...