JUDA Krivokapić prvo preklinjao, pa izmislio da Srbija  ucenjuje Crnu Goru
Foto: Printscreen

On je bez ikakvog blama i srama izmislio da je Srbija pokušala da uceni Crnu Goru obezbeđivanjem osnovnih životnih namirnica za ulazak Podgorice u inicijativu Otvoreni Balkan.

Na to je hitno reagovala premijerka Srbije Ana Brnabić.

JUDA Krivokapić prvo preklinjao, pa izmislio da Srbija  ucenjuje Crnu Goru

TV Pink/Printscreen

 

 

„Pitam profesora Krivokapića kako vas nije sramota da tako bestidno lažete? Uzgred, kada vas je to Vučić pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju reč ucene u vezi sa hranom/robom iz Srbije? Pošto znam da nije, vraćam se na pitanje: da li vas je bar malo sramota?“, napisala je Brnabićeva na Tviteru.

Uz strašnu laž, Krivokapić je izrekao i da Otvoreni Balkan nije dobar za Crnu Goru i opleo po predsedniku Vučiću.

- Moć je čudo, kad se osećate moćnim onda mislite da možete i drugima da postavljate uslove - rekao je Krivokapić u intervjuu RTCG, odgovarajući na pitanje da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutnu krizu koristio u političke svrhe, a prenose „Vijesti“.

JUDA Krivokapić prvo preklinjao, pa izmislio da Srbija  ucenjuje Crnu Goru

Foto: Printscreen RTCG

 

 

Milan Knežević, jedan od lidera DF-a, objavio je dokumenta u kojima se vidi da je Krivokapić taj koji je tražio pomoć u namirnicama od Srbije.

- Krivokapić, nesuđeni Hrist a potvrđeni Juda, odavno ne zaslužuje ozbiljniju političku analizu jer je kroz svoj dosadašnji angažman i javne nastupe pokazao da nije problem što pije jednu te istu rakiju, već što ga ista brzo hvata. Tako je u svom labudovom obraćanju javnosti još jednom demonstrirao laž kao jedini poznati model svog delovanja, da nije ni čudo što posle svakog sudara sa istinom završi nokautiran u tragikomičnom uglu ljudske i političke izgubljenosti - naveo je Knežević, pa nastavio:

- Za nekog ko je u 2020. ušao kao Srbin, 2021. godinu započeo kao dvesta posto Crnogorac, da bi u 2022. godini postao Tuta Bugarin, tehnički premijer Krivokapić će dobiti ekskluzivnu priliku da objasni crnogorskoj javnosti da li je bugarskom premijeru ili srpskoj premijerki poslao dopis u kojem preklinje za pšenicu, brašno, kukuruz, šećer i kuhinjsku so - saopštio je Knežević.

 Napao i episkope

Krivokapić je izjavio i da se ne oseća krivim što Temeljni ugovor sa SPC nije potpisan.

- Ko je kriv, neka se prepozna, to su politički subjekti, analitičari i deo episkopa. Ja sam izgleda nedostojan da potpišem taj ugovor, a Dritan Abazović je za taj posao bolji -  rekao je Krivokapić.

Reći će i da nikad nije bio Srbin ako zatreba!

-  Ako bude potrebno da se vreme vlasti još malo produži, možda će Krivokapić izjaviti i da nije Srbin, niti je ikada i bio, a i ako, nekada, ipak, i jeste bio Srbin, to je bila Vučićeva ucena. Vučić je Crnoj Gori obezbedio vakcine i sanitetski materijal u najteže vreme pandemije kada je Evropska unija zabranila izvoz medicinske opreme. Takođe, Vučić gradi auto-put koji više znači Crnoj Gori nego Srbiji jer je bez srpskog auto-puta crnogorska investicija samo najskuplja karting staza na svetu - prokomentarisao je juče ministar Aleksandar Vulin skandalozne navode Krivokapića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading