LJUBAV PREMA GRADSKOJ KASI VEĆA OD KOSOVSKOG ZAVETA Pokret socijalista osuo paljbu po Jovanoviću: Podržava Tadića za kog je govorio da je izdajica i kukavica
Foto: Printscreen TV Prva

Pokret socijalista o predsedniku DSS-a Milošu Jovanoviću koji je pozvao birače da glasaju za Tadića: Ljubav prema gradskoj kasi veća od kosovskog zaveta 

Miloš Jovanović koji je svoje birače pozvao da glasaju za Tadića pokazao je da nema niti ideologiju, niti politiku i da je ljubav prema punoj beogradskoj kasi veća i važnija od kosovskog zaveta. 

Kako će Jovanović da objasni svojim, doduše malobrojnim, glasačima da u subotu treba da podrže Borisa Tadića zbog koga je 2008. godine Kosovo postalo gotovo nezavisno, zaista ne znamo, ali znamo da nije prvi put da su partije opozicije prevarile, prodale i izdale svoje birače. 

Da bi se dokopali vlasti i gradske kase, spremni su na sve, spremni su da izazivaju nasilje i nerede, da Srbe uvlače u međusobne sukobe, ali su isto tako spremni da se svi udruže i levi i desni i gejevi i homofobi i evroskeptici i fanovi Evropske unije i oni koji su za NATO i oni koji su za ODKB. 

Svi mogu sa svima i svako može sa svakim, pa tako i Miloš Jovanović sa Borisom Tadićem o kome je do juče govorio da je izdajica i kukavica, da je prodao Kosovo i Metohiju i kleo se biračima da sa Tadićem neće ni po koju cenu. 

Izgleda da, ipak, ima cenu, a to je puna  gradska kasa", poručili su u Pokretu socijalista.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading