USTAŠE UDARAJU NA VUČIĆA Po svaku cenu žele da uvuku Srbiju u sukobe u svetu!
Foto: Printscreen

Sa bljutavim naslovom "Suze sina Šešeljeva", hrvatski "Jutarnji" otvara novu, ničim izazvanu salvu uvreda na račun predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Kako ocenjuje ovaj tabloid, "Vučić bi hteo da u isto vreme leti Putinu u zagrljaj i sedi u prvoj klasi brzog voza prema Evropi", dodajući da "e pa ne ide".

U tekstu se poziva na skorašnji Vučićev razgovor sa predsdnikom RF Vladimirom Putinom, koji je izgleda bio toliki povod za uzbunu da su neo-ustaški mediji prosto morali da se oglase sa osudom.

Prema njima, "inspirator pokolja u Buči i drugde po Ukrajini čestita (Vučiću) na izbornoj pobedi i obećava privrženost, poštedu i, vrlo verovatno, neke pare".

USTAŠE UDARAJU NA VUČIĆA Po svaku cenu žele da uvuku Srbiju u sukobe u svetu!

Foto: Jutarnji.hr/Printscreen

 

Može biti da tako mali Perica zamišlja da spoljna politika funkcioniše. U realnom svetu, Srbija je jasna u nameri da očuva svoj mir i stabilnost, kao i da kroji svoju geopolitičku strategiju bez upliva komšijskih suflera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
vrs

09.04.2022 09:10

Kompleksasi,bolje d a vode svoju brigu,d amalo razmisle o svom fasizmu,svojim zlocinima i svojoj dupelizackoj politici prema zapadu...Cim glad krene a nema zita i ostaloga uvidjece svu politiku njihovih gazda koji ni koske nece bacati da im ostave bar nesto da budu bar malo siti...Mrznja ,zavist i pakost je vasa ...

naivna

09.04.2022 09:49

Samo da budemo neutralni. Ne priklanjati se ni jednoj strani, to imamo pravo jer nismo clanice EU. Slusaj narod Vucicu, ne odlicuj sam. Ugledaj se na Madjare i Grkie!

Aca

09.04.2022 15:15

Oni su usli u eu i zato sede u zadnjoj klupi a sto se ti buce pa vise je bilo zlocina u krajni nego u avganistanu a zapad ih stiti zato sto su i oni ucestvovali ne samo u hrvatskoj nego i bombardovanje srbije