VELIKA PODRŠKA MEŠTANA U SELU SENAJA Za vikend ću posetiti ove divne ljude da im se zahvalim u ime predsednika (FOTO)
Facebook

Predsednik Aleksandar Vučić ostvario je najbolje rezultate na teritoriji grada Beograda na biračkom mestu 55. u selu Senaja u opštini Mladenovac. Čak 82,18 odsto građana koji su izašli na izbore glasove je dalo Aleksandru Vučiću! - napisao je Vesić na svom Fejsbuku.

Facebook

 

On je dodao kako je dva puta bio u Senaji sa mobilnim uredom.

- Kada sam prvi put bio tamo građani su me pitali mogu li dobiti dečije igralište i most koji se sada gradi. Senajska deca će imati bolje igralište od bilo kojeg centra grada. Onda su me građani pitali mogu li dobiti ogledalo na laktu krivine gdje je bilo više prometnih nesreća. Ogledalo je odmah objavljeno, a onda su me prozvali na društvenim mrežama da se pohvalim jer je ogledalo. Bilo im je smešno, ali od tada na toj krivini nije bilo nesreća pa sam zadovoljan ogledalom.

Facebook

 

Kako zamenik gradonačelnika kaže, ovo naselje je jedno od dvanaest u Mladenovcu u kojem projektuju sekundarnu vodovodnu mrežu koja će početi izgradnju naredne godine.

- Do kraja mandata naše nove Vlade i ovo naselje dobiće kanalizaciju sa prečistačem otpadnih voda. Za vikend ću posetiti ove divne ljude da im se zahvalim u ime predsednika Vučića na podršci. Ujedinjeni možemo sve!

 

Komentari (0)

Loading