SRBIJA NEĆE VODITI RATOVE Vučić je ostvario istorijski uspeh, imaćemo mir i političku stabilnost
TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Vesić je istakao da je srećan i da mu je bila čast što je bio deo tima koji je vodio kampanju, koja je bila jedinstvena i na nivou najvećih evropskih kampanja. 

 

Naglasio je i to da nije teško voditi kampanju za Aleksandra Vučića, zato što je kandidat koji ima sadržaj, rezultate i kome gradjani veruju.

- Kampanja koja je vođena zasnovana je na tri stuba. Prvi stub su rezultati onoga što smo uradili, a to su putevi, pruge, nova radna mesta, rast životnog standarda. Drugi stub je bila vizija, ono što smo obećavali u narednom periodu, a to je da će prosečna plata u u Srbiji do 2026. godine biti 1000 eura, dok će prosečna penzija iznos 500 eura. Krenula je izgradnja prve i druge linije metroa, u planu je i sedam novih mostova. Treći stub bio je mir i stabilnost.  U celoj ovoj situaciji oko Rusije i Ukrajine, poruka našim gradjanima bila je da dok je Vučić predsednik, Srbija neće voditi ratove.Imaće mir, političku i ekonomsku stabilnost. Aleksandar Vučić je ostvario istorijski uspeh, osvojio  je 2.3 miliona glasova to je prvi put u istoriji Srbije. Srbija je time pokazala da želi da nastavi ovim putem kojim vodi Aleksandar Vučić. Sada se okrećemo radu, vraćamo se svojim poslovima, a to je rad za dobrobit gradjana i građanki Srbije - izjavio je Vesić.

BEOGRAĐANI DOBIJAJU JOŠ JEDNU PODZEMNU GARAŽU U SAMOM CENTRU: Gradiće se na Vračaru u ovoj ulici i evo kako će izgledati! (FOTO)

Ono što je Vesić istakao jeste i to da je iznenadjen da ni jedan protiv kandidat nije izašao sa konkretniklm političkim programom, već da su sve stranke bile ujedinjene protov Srpske Napredne Stranke i Aleksandra Vučića.

- Srbiju čekaju velika i teška iskušenja. Mi smo deo Evrope i kao takvi ćemo se prilagodjavati i donosito odluke u skladu sa situacijom. Ono što gradjani i gradjanke mogu da očekuju jeste da ćemo voditi srpsku politiku, u interesu naših gradjana. Želim jos jednom da naglasim da su liste koje je vodio Aleksandar Vučić osvojile četiri puta više glasova od sledeće koalicije koja je iza nas. Srećan sam što smo dobili ovakvu podršku od gradjana ovo je istorijska pobeda Vučića i veliki uspeh Srbije - rekao je Vesić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading