SAZNAJEMO Procurio plan nove beogradske koalicije!
Alo! Ilustracija /J.V.

Nova opoziciona koalicija koja ima za cilj da pogazi narodnu volju i da se izmišljenjem izbornih nepravilnosti i ponavljanjem izbora na pojedinim biračkim mestima dokopa vlasti u Beogradu, ima najnoviji plan.

Demokratska stranka Srbije, Dveri i Zavetnici će prekrečiti mural Ratku Mladiću.

Hoće u vlast sa Draganom Đilasom, liderom Stranke slobode i pravde koji obećava da će prekrečiti mural Ratku Mladiću i govori da je u Srebrenici počinjen genocid.

- Jasno je svima da mural ne treba da postoji! Biće prekrečen! Ne treba veličati takve stvari, ali dok ne promenimo vlast mi ćemo imati murale, grafite o Srebrenici i neke strašne stvari! - govorio je Dragan Đilas.

 

 

Podsetimo, dok Goran Marković spomenik Stefani Nemanji naziva nakazom koji bi "proterao" u Marinkovu baru, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, se grohotom smeje.

 

 

Marković želi da premesti spomenik Stefanu Nemanji u Marinkovu Baru, a Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladeta Janković umire od smeha slušajući gnusne izjave.

Janković se prvo smejao dok je Goran Marković vređao meštane Marinkove Bare, a danas vređa one koji su osudili tu izjavu.

- Marinkova Bara je uzrečica koju je zloupotrebila naprednjačka botovska banda, to su paščad puštena sa lanca - rekao je Janković koji očigledno ne može da podnese veliku većinu građana Srbije koja podržava SNS, pa je tako nastavio sa izlivima mržnje prema narodu Srbije.

Podsećamo, juče su se predstavnici koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije, okupljene oko Dragana Đilasa, sastali u Beogradu sa predstavnicima Zavetnika, Dveri i koalicije okupljene oko DSS u pokušaju da osmisle strategiju za otimanje vlasti u Beogradu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Istina

06.04.2022 09:46

Od patriotskog bloka opozicije nije ostalo ništa. Osetim mučninu i povraća mi se na pomen njihovih imena . Moralne nakaze.

Nada

06.04.2022 09:48

Hapsiti ovu bagru prvom prilikom kada se ukaze - ocistiti Srbiju i Beograd od olosa !

Vesna

06.04.2022 10:35

Milice Duša Srbije tj Kosovo nije na prodaju. Pripazi malo da ne ostaneš i ti bez Duše.

Nikola

06.04.2022 13:51

Od svih ovih Milica je najgora jer smo na ovaj ološ navikli a ispade da je Milica veći ološ od njih.

Maja

06.04.2022 14:42

Milica najveca bruka Srbije ako udje u ovu koaliciju, povraca mi se uzasssss.