SRPSKA LIGA OSUDILA PRETNJE MILOŠU VUČEVIĆU Bolesna propaganda protiv čoveka koji je od Novog Sada stvorio kulturnu prestonicu Evrope
Tanjug

Oglasila se Srpska liga povodom pretnji gradonačelniku Novog Sada, Milošu Vučeviću: 

"Srpska liga najoštrije osuđuje monstruozne pretnje gradonačelniku Milošu Vučeviću i njegovoj porodici putem mejla od strane izvesnog Ljubomira Čalenića i poziva sve političke partije i pokrete da osude iste - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je istakao da ga ne čudi što se pojavila ovakva pretnja s obzirom na atmosferu koju su pojedine političke snage u poslednjih nekoliko meseci stvorile kada je reč o liku i delu gradonačelnika Vučevića. Prozivali su ga da je povezan sa kriminalcima, navijačima i da je i sam mafijaš.

Takva bolesna propaganda protiv čoveka koji je od Novog Sada stvorio kulturnu prestonicu Evrope, koji je grad doveo do najvećeg budžeta u istoriji i koji je i koji trenutno odgovara za realizaciju preko 400 projekata od vitalnog značaja za grad morala je uroditi ovakvim gorkim plodovima - podvukao je Đurđev.

On je dodao da, ako partije i pokreti koji su vodili hajku protiv Vučevića ne stoje iza ovakvih pretnji pod nečijim verovatno lažnim imenima na imejlu, treba da se odmah oglase i osude iste. Za nas je porodica svetinja, deca su svetinja, čovekova ličnost i dostojanstvo su svetinja, a kome nisu bile ni tokom predizborne kampanje ni pre građani dobro znaju" - zaključio je predsednik Srpske lige.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading