VULIN: Istorijski uspeh predsednika Vučića na besprekorno održanim izborima
MUP

"Ne znam državnika u Evropi koji može da se pohvali takvim rezultatom i sa osvojenih 60 odsto glasova. Takođe ni ko bi u današnjoj situaciji uspeo da mu na pobedi čestitaju i Putin i Makron", rekao je Vulin gostujući na TV Pink.

Vulin je istakao da su izbori mesto na kome građani najbolje ocenjuju političare i da bi toga trebalo da budu svesni i ljudi iz opozicije, ali i političari i stranke koje su bile u koaliciji sa SNS-om, uključujući i njegov Pokret socijalista i da dobro razmisle zašto oni sami nisu ostvarili bolji rezultat.

"Na izborima se dobija ocena a građani su rekli da je Vučih radio dobro i da bi trebalo tako da nastavi a nama na listi koju je Vučih predvodio to je poruka da nismo radili dobro i šta bi bilo da se lista nije zvala po njegovom imenu", ukazao je Vulin.

MINISTAR VULIN OBAVIO GRAĐANSKU DUŽNOST Glasao na Vidikovcu u pratnji supruge i starijeg sina (FOTO/VIDEO)


Ocenio je da bi bila greška da Aleksandar Vučić prestane da vodi Srpsku naprednu stranku jer, kako je rekao, SNS samo sa Vučićem na čelu može da okupi sve Srbe.

"Odluku o tome doneće on sam a građani su rekli šta misle. Verujem da je kapacitet SNS za očuvanje jedinstva srpskog naroda mnogo veći sa Vučićem na čelu te stranke, nego da je vodi neko drugi", naglasio je Vulin.

Vulin je ocenio da je Vučić državnik i da je "prevazišao nivo političara".

Komentarišući izjavu Goran Ješića da je ovo najgori rezultat opozicije, rekao je da smatra da je opozicija, s obzirom da nema nikakvu politiku i program i da samo olako daje obećanja, trebalo da dobije i manje glasova.

Kada je reč o delovanju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u izbornom danu, ocenio je da su oni dobro obavili svoj posao, da su izašli na svaku prijavu, čak i kada su videli da se one ponavljaju, iako takvo postupanje, kako je rekao, policiju iscrpljuje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading