DODIK POSLAO MOĆNU PORUKU VUČIĆU Srbija postala regionalni lider, dokazao si da narod u Tebi vidi oslonac
Foto: Printscreen

– Dragi prijatelju, još jednom si dokazao da narod u Srbiji u Tebi vidi oslonac i garant njenog daljeg jačanja, a mi u Republici Srpskoj svojim glasom dali smo podršku stabilnosti regiona, razvoju, napretku i slobodi celog srpskog naroda – istakao je Dodik u čestitki Vučiću.

Dodik je izrazio nadu da će predsednik Srbije nastaviti put koji je započeo i da će u predstojećim godinama ostati garant mira i stabilnosti celog srpskog naroda u ova izazovna vremena.

– Mi, u Republici Srpskoj, sa velikim zadovoljstvom smo pratili jučerašnji tok izbora i verovali u Tvoju i pobedu SNS-a, jer je ona garant jake i moćne Srbije, kakva je i nama potrebna. Svaki uspeh Srbije gledamo i kao uspeh Republike Srpske, jer samo zajedničkim radom i saradnjom možemo se nadati novim pobedama i novim projektima – istakao je Dodik.

Srpski član Predsedništva BiH istakao je da je Srbija na čelu sa Vučićem postala regionalni lider i kao takva veliki je oslonac svim Srbima ma gde da žive.

– Ekonomski pokazatelji, realizovani projekti, reforme, infrastruktura, saradnja sa Republikom Srpskom koja nikada nije bila u toj meri konkretizovana kao sada, te podrška i pomoć na koju smo mogli uvek da računamo dokaz su da možemo verovati u još bolju budućnost, jaču, moderniju i prosperitetniju Srbiju na čelu sa Tobom i tvojom partijom – poručio je Dodik.

Izbori u Srbiji održani su juče a Aleksandar Vučić je kao predsednički kandidat osvojio je oko 60 odsto glasova, dok je lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ dobila najveći broj mandata u Narodnoj skupštini Srbije i Skupštini Beograda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ludimilojko

04.04.2022 12:03

što se ne ugledaš na Vučića milorade