SRBI U HRVATSKOJ UZ VUČIĆA Vaša pobeda je i naša, i svakog Srbina živeo on u Srbiji ili van nje
Foto: AP/Darko Vojinović

Njihovo pismo čestitke prenosimo u celosti:

“Poštovani Predsedniče Aleksandre, želimo da Vam čestitamo na sjajnoj izbornoj pobedi već u prvom krugu. Vaša pobeda je i pobeda našeg naroda i naše Srbije. To je pobeda mira i stabilnosti koji su nam svima neophodni u ovim izazovnim vremenima.

Svi mi Srbi koji živimo van Srbije u Vašoj pobedi vidimo nadu boljih odnosa u čitavom regionu i zaštite položaja svih Srba van Srbije. Pobeda Vas i pobeda SNS-a doneće godine prosperiteta i razvoja našoj Srbiji. 

Važno je da ostanemo ujedinjeni u strateškim opredeljenjima našeg naroda kako u Srbiji tako u regionu. Nastavak vodjenja odgovorne politike doprineće još većoj sabornosti našeg naroda i još boljem nacionalnom jedinstvu.

Pošto su ovo osnove vašeg političkog rada, Vaša pobeda je i naša pobeda i pobeda svakog Srbina živeo on u Srbiji ili van nje. Čestitamo Predsedniče!

Čestitku su pored predsednika Glavne skupstine SDSS-a Vojislava Stanimirovića, potpisali i Dejan Drakulić predsednik Zajedničkog veća opština, Dragana Jeckov potpredsednica SDSS-a, Srdjan Jeremić dožupan Vukovarsko-sremski i Srdjan Kolar zamenik gradonačelnika Vukovara.

Kako su tekli jučerašnji izbori u Srbiji pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading