GORAN VESIĆ ISTERAO MARINIKU TEPIĆ NA ČISTAC Potpisala si rezoluciju kojom se Srbija krivi za genocid u Srebrenici - Đilasova perjanica ćutala kao zalivena!
Foto: Printscreen/RTS

Vesić je podsetio da je Marinika Tepić već pokušavala da nametne kolektivnu krivicu srpskom narodu i državi Srbiji kada je 2016. godine potpisala predlog Rezolucije zajedno sa Nenadom Čankom i Čedomirom Jovanovićem.

Na pitanje da se izjasni o ovom slučaju i da li krivi sve Srbe i da li misli da se u Srebrenici dogodio genocid, Marinika Tepić nije dala odgovor tokom sučeljavanja večeras u emisiji “Reč na reč”.

Podsetimo, pre nekoliko dana voditeljka Olja Bećković nije smela da postavi Mariniki Tepić pitanje da li smatra da se u Srebrenici dogodio genocid i da li je Srbija kriva za to.

Vesić je sada Mariniku Tepić isterao na čistac, a ona nije smela da mu odgovori ne bi li ćutanjem dobila koji glas više, iako svi znamo šta misli, a kakva je njena politika kada je u pitanju interes Srbije, njenih građana i srpskog naroda već je pokazala brojnim aferama i finansijskim malverzacijama na mestu pokrajinskog sekretara za omladinu i sport za vreme vladavine Demokratske stranke.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading