PREDSEDNICI CRNOGORSKIH OPŠTINA PODRŽALI VUČIĆA Podršku svojim susedima i srpskom narodu izvan Srbije uvek je pružao delima, a ne samo rečima
Foto: Printscreen

Delić je saopštio da je Vučić svojim dosadašnjim radom dokazao da je jedini garant uređene i prosperitetne Srbije.

"Svojim dosadašnjim radom dokazali ste da ste jedini garant pristojne i uređene Srbije što će, znam, prepoznati građani Srbije", poručio je.

Dodao je da je siguran da, kako je naveo, "našim sunarodnicima nikada nije bila potrebnija pomoć Republike Srbije nego sad, ali i da nikada kao sada nisu mogli više da se oslone na Srbiju nego danas".

Delić je poručio i da posebno ceni Vučićevu brigu i nesebičnu podršku koju je svih ovih godina pružao i pruža srpskom narodu u Crnoj Gori.

"Uveren sam da ćete i u narednom periodu kao predsednik Republike Srbije biti stožer i zaštitnik srpskog naroda i da ćete kao kao lider ekonomski najrazvijenije zemlje u regionu nastaviti svoju misiju unapređenja životnog standarda država okruženja", naveo je Delić preneo je podgorički portal Borba.

Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević takođe je podržao Aleksandra Vučića uoči izbora 3. aprila.

"Jaka i stabilna Srbija je uvek bila preduslov za miran i prosperitetan region. Aleksandar Vučić je podršku svojim susedima i srpskom narodu izvan Srbije uvek pružao delima a ne samo rečima", naveo je Kovačević i poručio:

"Građanima Srbije želim da nastave utabanim stazama uspeha iz prethodnih deset godina! Novi mandat predsednika Vučića je garant da će i narednih pet godina jedina granica biti naši snovi".

Podrška lideru SNS-a Aleksandru Vučiću stigla je i od Ivana Otovića, predsednika Skupštine opštine Herceg Novi.

"Predsednik Aleksandar Vučić je pokazao da je odgovoran i posvećen državnik, osoba kojoj najviše veruju građani Srbije. Spreman da se uvek i svugde bori za Srbiju i naše srpske nacionalne interese", naveo je Otović.

Ukazao je da je nesporan ekonomski napredak Srbije, uspesi na međunarodnom planu, veća briga o kulturnim institucijama i nasleđu našeg naroda u Srbiji i okruženju. "Uprkos brojnim izazovima i spolja nametnutim ograničenjima Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem uspela je da ponovo postane ključna zemlja našeg okruženja, ekonomski stabilna, spremna da odgovori na razne krizne situacije, sposobna da vodi spoljnu politiku koja isključivo zastupa Srbiju i interese srpskog naroda. Puna podrška Aleksandru Vučiću na izborima za predsednika Republike Srbije", saopštio je Otović, prenela je Borba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

31.03.2022 11:05

Svi su uz Vucica jel vide koliko se bori za svoju zemlju.