IRENA VUJOVIĆ NA ZVEZDARI Da bismo nastavili putem uspeha pozivam građane da 3. aprila podrže Aleksandra Vučića i listu "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve"
SNS

Irena Vujović razgovarala je sa građanima Zvezdare, u mesnoj zajednici Zeleno brdo, gde je navela da je puno toga urađeno u Srbiji u prethodnim godinama, od novih puteva, pruga, škola, do smanjene nezaposlenosti koja je na istorijskom minimumu.

Vujović je podsetila da je na teritoriji ove mesne zajednice obnovljeno niz ulica, potpuno je rekonstruisan vrtić „Lane“, uloženo je u uređenje OŠ „Marija Bursać“, i dodala da rezultati jesu važni, ali da je još važnije šta nam je plan za budućnost.

Značajan projekat koji ćemo ovde sprovesti jeste zamena kotlarnice na ugalj u stambenoj zajednici Franje Kluza, koja obuhvata 38 stambenih jedinica. Ovakvim projektima poboljšavamo kvaliteta vazduha, ali i kvalitet života svih građana, navela je Irena Vujović.

Da bismo nastavili putem uspeha pozivam građane da trećeg aprila izađu na birališta i da podrže Aleksandra Vučića i listu „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“, zaključila je Vujović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading