IRENA VUJOVIĆ I IVA ŠTRLJIĆ NA TRIBINI POSVEĆENOJ ŽENAMA Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem ostvarila uspeh i napredak na polju rodne ravnopravnosti
SNS

Prema njihovim rečima žene u Srbiji su prethodnih godina napravile krupne korake po pitanju rodne ravnopravnosti i pokazale da podjednako mogu biti uspešne i na poslu, ali i da istovremeno mogu biti posvećene porodici.
Irena Vujović je istakla da je od 2020. godine u Srbiji po prvi put izabrana Vlada sa skoro 50% žena i dodala da na čelu vlade imamo ženu i čak deset žena koje vode ministarstva.

To potvrđuje zrelost našeg društva i da je Srbija na dobrom putu ka dostizanju krajnjeg cilja, da žene budu ravnopravni učesnici u odlučivanju i jednako zastupljene na ključnim pozicijama, a to je od suštinskog značaja za budućnost naše zemlje i naroda, zaključila je Vujović.

Možete nas pratiti i na našem Telegram kanalu Alonovine

Zahvaljujući svom radu, znanju i sposobnostima mnoge se danas zasluženo nalaze na rukovodećim mestima u privatnom i javnom sektoru, ali i na najvažnijim državnim funkcijama, smatra Iva Štrljić.

 

Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom poslednjih godina ostvarila je uspeh i napredak u svim oblastima, pa i na polju rodne ravnopravnosti. Izuzetno je važno da se uspeh nastavi i zato vas pozivamo da podržite Aleksandra Vučića kao predsedničkog kandidata i listu „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading