ĐILASOVI I MARINIKINI MEDIJI PO SVAKU CENU ŽELE DA UVUKU SRBIJU U SUKOBE: Medijski pumpaju neosnovane priče kako bi navukli bes Zapada na Srbiju koja vodi samostalnu, nezavisnu politiku!
Alo

Pozivajući se na pro-ukrajinski izvor, penzionisanog profesora koji se ne libi da Vladimira Putina uporedi sa Hitlerom, prozapadni tabloid prenosi nebulozne tvrdnje drugog anti-srpskog medija arapskog imena o tome kako se u Srbiji gaji "negovanje imidža Vladimira Putina".

Dalje, sagovornik tabloida pod šapom Đilasa i Marinike Ruse otvoreno naziva "ljudožderima" i tvrdi da žele da zatru Ukrajinu i njen narod.

Ne bi to bio prvi napad ovakvog tipa na rusku državu, ali kada neko tvrdi da Rusija gospodari odlukama aktuelne vlasti, u najboljem slučaju ga treba pozvati na odgovornost zbog svoje izjave, a u najgorem se može reći da je u pitanju ličnost koja aktivno radi na podrivanju stabilnosti i integriteta Srbije, putem medija naklonjenih Zapadu, a pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa. 

Srbija je između Zapada i Istoka izabrala Srbiju, što je predsednik Aleksandar Vučić nedavno spomenuo u javnom obraćanju, i potezi naše države reflektuju ovaj stav.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading