NIJE SAMO SRBE ZAVILA U CRNO Skandalozna izjava Krvave Madlen užasnula ceo svet: Ubili smo pola miliona dece, ali to je opravdano (VIDEO)
EPA

Bivša državna sekretarka SAD Madlen Olbrajt u Srbiji će ostati upamćena kao mrziteljka našeg naroda i jedan od najvatrenijih i najglasnijih zagovornika bombardovanja Jugoslavije i nezavisnosti Kosova.

Olbrajtova je zdušno podržavala napad NATO trupa na Jugoslaviju, pravdajući da je reč o humanitarnoj misiji. Ključnu ulogu imala je i u mirovnim pregovorima u Rambujeu o KiM 1999. godine, kada je praktično presekla pregovore, obećavši Albancima referendum za tri godine, a Srbima čuveni Aneks B, za koji su i strani političari govorili da je predviđao okupatorski status za Jugoslaviju. Ubrzo potom usledilo je bombardovanje.

Olrbajtova je, inače, i pre NATO agresije na SRJ podržavala svaki vid nasilja nad zemljama koje su pokazivale neposlušnost SAD. Irak je još jedna zemlja koju je ova političarka zavila u crno. Naime, SAD su 1990. godine ovoj zemlji uvele sankcije, a uprkos apelima UN-a da se skinu zbog visoke stope smrtnosti dece usled nedostatka hrane, Amerikanci su to uporno odbijali.

Šokiran izraz voditeljke i javnosti nakon ove skandalozne poruke, Olbrajtovu nije sprečio u daljem zalaganju za sejanje smrti po svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
UBICA

24.03.2022 12:18

Hvali se krvava Meri Olbrajt o svojim nedelima. Normalan covek to ne bi mogao. Otisla je na onaj svet i tamo ce platiti za zlocine u najdubljem paklu.

Pirke

24.03.2022 13:18

Zmija to je zahvalnost što ju je Srbija spasila.

ZLO

24.03.2022 13:20

Moze li biti vece zlo od ubijanja dece. Onaj ko se time hvali nije uopste normalan. Mnogi ludaci, kao sto je Olbrajtova su odlucivali i odlucuju o svetu. Nazalost.