ŠEŠELJ UPOZORAVA NA MRAČNI SCENARIO Srpski neprijatelji planiraju nemire i krvoproliće na ulicama Srbije
Foto: Youtube/Printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Šešelj je analizirao aktuelna dešavanja u Srbiji i svetu. Govorio je o tome kako bi mogla da izgleda Srbija nakon izbora 3. aprila.

Šešelj prokomentarisao je situaciju rusko-ukrajinskog rata, a kako je rekao, njegovi stavovi su dobro poznati, i on je proruski opredeljen.

-Ovo je veoma važna, od vitalne važnosti, akcija ruske vojske, jer više se nije imalo kud. Videli ste već koliko je bilo laboratorija za biološko ratovanje na području Ukrajine. Šta je bio cilj? Da se modifikuju razne najteže, najopasnije bolesti koje je čovečanstvo već zaboravilo i da ta modifikacija spreči dejstvo bilo kakvih lekova, a da budu podešene genetski na pripadnije ruske nacije, ili Slovena u širem smislu. Sada Amerikanci stalno govore da postoji mogućnost da Rusi primene hemijsko ili biološko oružje – ne, Rusi to neće nikada primeniti. Raskrinkaće ono što su Amerikanci radili Ukrajini, objasnio je Šešelj svoje stavove. 

VIŠE NIŠTA NIJE ISTO Velike sile uz Srbiju, Šešelj otvoreno o rešenju za Kosovo i Metohiju (VIDEO)

Kako je naveo, konstantno je u toku sa najnovijim dešavanjima u svetu, ali je zamerio stranim medijima jer postoje i one lažne vesti.

-Čak preteruju i u broju izbeglica. Nema ih 3 miliona, ima ih mnogo, ali nema ih 3 miliona. Jednu sam stvar zapazio: Setite se naših izbeglica iz Krajine, sa Kosova... ovde su svi imućniji, dobro obučeni, firmirana zimska odeća. Nema sirotinje da beži iz Ukrajine. Ovi koji imaju neke rođake tamo i prijatelje ... nešto sirotinje, vidi se, krenulo je za Moldaviju. Žao mi je dece svačije, kada su deca u situaciji da moraju da napuste svoje domove, a ovde je jedna velika manipulacija u pitanju. Ovde se pokušava Rusima naneti što veća šteta u svetu, moralna pogotovu, finansijsku su već naneli. Specijalna operacija se nastavlja, rekao je.

Šta možemo da očekujemo u Srbiji nakon 3. aprila, objasnio je Vojislav Šešelj.

-Aleksandar Vučić će ubedljivo pobediti u prvom krugu, zahvaljujući Srpskim radikalima, u kojoj meri baš nama, videćemo, ali mi smo ga podržali. Namera je srpskih neprijatelja, ako bude drugi krug, da izazovu što veće nemire u Srbiji i krvoproliće. Svako ko šuruje sa Amerikancima, taj je izdajnik srpskog naroda, nema druge. Mi se izdaji moramo suprotstaviti. Ja znam šta je pravo i šta je pravda, sa državom se ne treba igrati. Očekujem da će SRS biti jedna od najjačih parlamentarnih stranaka, što mi budemo jači, to će Srbija biti stabilnija. Što se ekonomske situacije tiče, biće tu nekih problema, ali na svu sreću, evo vidite kolike su sad cene pšenice, mislim da bi trebalo viškove da sad prodamo, ali i po svetskim tržišnim cenama. Hrvati sada traže ulje iz Srbije. Može, ali pod dva uslova: da platite svetsku cenu, i da nam ne zatvarate Omišljaj na Krku za uvoz nafte, rekao je Šešelj.

-Naša podrška Vučiću ima ove razloge: To što nikada neće priznati nezavisnost Kosova, što brani Republiku Srpsku i štiti Dejtonski sporazum, što pomaže Srbe u Crnoj Gori, što jača prijateljstvo sa Rusijom i Kinom i što neće da uvede sankcije Rusiji. To su naši sadašnji motivi, objasnio je Šešelj.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragi

19.03.2022 13:22

Žao mi je svakog izbeglice pogotovu dece samo nezaboravite na manipulacije kada su Amerikanci pozvali Albance na prelaz u Albanijom da bi ih slikali posle dan dva više izbeglica nije bilo vratili se kući