BORIS TADIĆ IMA JOŠ MRAČNIH TAJNI O ZDRAVKU PONOŠU?! "Rekao sam minimum onoga što mogu da kažem o njemu"
Printscreen

 

- Rekao sam minimum onoga što mogu da kažem o njemu - rekao je Boris Tadić, nekadašnji predsednik.

 

 

Tadić je istakao da je on odgovorio na direktno pitanje novinara, a da kao nekadašnji predsednik Srbije ima dužnost da njega istinito odgovori.

BORIS TADIĆ IMA JOŠ MRAČNIH TAJNI O ZDRAVKU PONOŠU?!

Printscreen

 

Podsetimo, Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke, je više puta ponovio da je imao puno razloga da smeni Zdravka Ponoša sa mesta načelnika Generalštaba Vojske Srbije kada je bio predsednik Srbije.

U izjavi za medije naveo je da ima posebnu odgovornost da ukaže na neke aspekte , pogotovo ako se tiču nacionalne bezbednosti  i najviših nacionalnih interesa.

- On nije bio samo kadar kog sam podigao već i kadar kog sam smenio. U tom smislu ne stoji kada kažete da "danas" nemam neko dobro mišljenje o njemu. Uostalom, ovo nije pitanje mišljenja o pojedincu lično, već o njegovim političkim delima i kapacitetima. Kao što sam rekao, postojali su razlozi da ga postavim na to mesto i da bude preko reda unapređen, ali i još veći da bude smenjen - zaključio je Tadić.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
ISTINA

17.03.2022 10:43

Bivsi predsednice iskupite se za ono sto je trebalo da uradite, a niste, kada ste bili na vlasti, pa ispricajte svu istinu o onima koji bi ovaj narod opet hteli da zaviju u crno. Valda ste Srbin, valda vam bar nesto znaci Srbija. Ucinite onda bar sada nesto za svoju zemlju i narod i kazite istinu.

DV

17.03.2022 12:46

Sto ga niste uhapsili zbog podrivanja zemlje?

Marko

17.03.2022 14:06

Tadić je ljigavi stvor koji bi prodao svog oca samo da još jednom zajaše na vlast. Treba nam čestit, obrazovan, pošten i ponosan čovek a ne ovo spadalo.

Goca

17.03.2022 14:47

A koliko ti imas mracni tajni propali bivsi predsednice