SADA JE SVE JASNO Tanja Fajon lajkuje status Borisa Tadića (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

Šta god da radi, gde god da priča ili nastupa jedna od glavnih tema su joj zli Srbi koji brane sopstvenu nezavisnost i slobodu. 

Svi njeni napori u Evropskom parlamentu usmereni su na to da štop više napada i oljaga Srbiju. 

Zbog čega ima takve stavove nije jasno i time bi trebalo da se pozabave stručnjaci, ali ono što je činjenica je da je učestvovala u pravljenju svake rezolucije protiv Srbije, pa čak i one u kojoj se napada Srpska pravoslavna crkva zato što nije spremna da se "modernizuje i liberalizuje" već brani tradicionalne hrišćanske, a i evropske vrednosti. 

Ta i takva osoba može odlično da posluži kao svojevrsni merni instrument za srpsku političku scenu - koga god da ona podržava taj sigurno ne misli dobro Srbiji, a još manje njenim građanima. 

SADA JE SVE JASNO Tanja Fajon lajkuje status Borisa Tadića (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube

 

 

Poslednji koji je dobio takvu podršku je bivši predsednik Srbije Boris Tadić u čije vreme je Srbija opljačkana, Đilas i Šolak od pocepanih pantalona došli do bogatstva vrednih milijarde evra, građani dovedeni do gladi jer su sve fabrike prodate u pljačkaškoj privatizaciji, srpska vojska osakaćena prodajom oružja i pretapanjem tenkova, dok su razni paraziti isisavali krv i znoj srpskog naroda.

Biće da Tanji Fajon smeta ova i ovakva Srbija, koja je snažna i koja suvereno ide putem napretka. Zbog toga joj je često meta napada i predsednik Vučić koji je najviše doprineo tome da se Srbija digne sa dna na koju su je bacili razni Tadići, Đilasi, Jeremići, Tepićke, Šolaci i Ponoši.

Zbog toga Fajon uvek daje punu podršku svakome na srpskoj političkoj sceni ko je spreman da radi protiv interesa Srbije, kao što smo videli i iz ovog primera. Oni njoj trebaju na vlasti da bi uništili Srbiju, ali ovaj put trajno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Petar

14.03.2022 19:20

Da li se neko iznenadjuje zbog toga?Sve je to ista ekipa.

Dragi

14.03.2022 21:21

@Petar - Nema više krave muzare a to je bila Srbija.Sve se gradilo i Sloveniji,Hrvatskoj,Bosni.Nema više Srbi da grade i finansiraju Planicu Bjelasicu sada ima svoje ski centre Kopaonik Staru planinu,Zlatibor,Divčibare tu turisti ostavljaju pare

Miki

15.03.2022 08:28

Pa odavno se zna da je Tadic prodana dusa koja je radila za interese stranaca.Nista novo.