OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ "Apsolutno podržavam predsednika Aleksandra Vučića, njegova snaga i energija vuče Srbiju napred!"
Alo

- Sve je to rađeno i meni kako bi se oslabila i Srpska Napredna stranka. Mislim da je ekipa dolijala, ali treba još njih da dolija, kao i ekipa sa RTS-a. Sa moje strane neka im je prosto sve, meni je bitna moja glava i glava moje dece. Uvek dođe đavo po svoje i oni se sami razotkriju.

- Apsolutno podržavam predsednika Vučica na ovom putu. On je čovek koji ima neverovatnu energiju koji gura Srbiju napred u dobrom pravcu. Ja znam po sebi kada imam puno obaveza, pa ne postignem sve, on je dokaz kako se vodi jedna ozbiljna politika.

VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: Plate i penzije nikad neće kasniti ni dan, stižu nam i nafta i gas

Saša je vodio i grad Zaječar za koji je učinio mnogo dok je bio predsednik skupštine grada. Timočki kraj je krenuo napred tada, a i danas ide u dobrom pravcu:

– Drago mi je da danas u Zaječaru vidim mlade ljude, kao što je doktor Ristović. Moram da kažem i za Bor, da je tamo sada prosečna plata skoro 1000 evra. Sada tamo ne možeš da nađeš stan da iznajmiš. To je sve zahvaljujući politici Aleksandra Vučića koji je taj grad podigao na noge – kaže Mirković.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading