ČOVEK ZVANI LAŽ Pogledajte hronologiju Đilasovih marifetluka, stekao milione dok je bio na vlasti i danas nam se svima smeje u lice
Alo

Dragan Đilas je postao milioner za vreme vlasti Demokratske stranke o čemu je nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije pokojna Verica Barać često govorila.

 

 

Isto tako, Đilas sada hvali kandidata Vladetu Jankovića kao izuzetnog gospodina, a ovaj je poznat u javnosti kao neko ko je vređao žene i zalagao se za nasilnu smenu vlasti.

 

 

Isti Đilas koji je nekada hvalio organizacione sposobnosti Aleksandra Šapića, sada navodi kako on ne može biti konkurencija Vladeti Jankoviću.

 

 

Tokom kampanje je u nekoliko navrata pokazao da otvoreno laže, a te laži nije usaglasio sa medijima koji rade za njega. Tako su Đilas i đilasovizije izneli različite podatke o inflaciji, pa sad vi razmislite kome i da li uopšte možete verovati ovakvom čoveku i ovakvim medijima.

 

 

Đilas se usudio čak i da sada priča građanima o boljem životu iako je imao priliku da učini nešto za Srbiju, ali mu je sopstveni džep bio važniji.

 

 

I kao vrhunac kampanje licemerja i laži, Đilas bi da hapsi investitore koji su uložili u Beograd na vodi. Međutim, upravo je Đilas bio taj koji se zalagao za projekat Beograd na vodi, ali izgleda da mu je izgradnja velelepnog naselja zasmetala kada je u tom poslu ostao bez planiranih provizija.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading