IMAŠ LI TI OBRAZA ČOVEČE?! Đilas zove u šetnju za Đinđića, a krije da je Zoran podigao tužbu protiv njega
Foto: Alo/Vladimir Markovic

- Tačno je da je protiv Dragana Đilasa bila podneta krivična prijava. To nam ne daje za pravo da ovom prilikom i ovako sada komentarišemo krivične prijave - rekao je Ilić, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink.

- Ušao je 6. oktobra u Pekabetu i tražio od direktora da od narednog dana za svaku poslovnu odluku prvo pitaju njega. Naravno predstavio se kao čovek koge je poslao Zoran. Sticajem okolnosti, sin direktora je bio najbolji prijatelj čoveka koji je pored Botaničke bašte u podrumu kuće držao neformalni kafić "Idiot", jedino mesto devedesetih u koje sam ja godinama izlazio. Šestog oktobra uveče on me pozvao i zamolio da svratim, nikad to od mene nije tražio tako da sam zbog drugarstva u tom ludilu našao par minuta da se sa njim vidim. Došao je u društvu sina direktora Pekabete koji mi je sve ispričao, ja preneo Zoranu, a on me nakon što je čuo preklinjao da ujutro odem i sačekam Đilasa u Pekabeti. Ja sam lično mislio da je dovoljno da ga pozovem i "napušim", ali je Zoran želeo sam da bude siguran. Sve ostalo je istorija. Bio sam u upravnoj zgradi Pekabete sledećeg jutra, na dnu Takovske, par metara od Ruzveltove. Đilas je kao što je i rekao došao oko devet i bio je sa nekim koga je predstavio kao Zoranovo obezbeđenje, a kad je video da sam tu okrenuo se i izašao bez reči.

Posle ovog saznanja, jako licemerno zvuči poziv Dragana Đilasa u šetnju za Zorana, koja se tradicionalno održava svakog 12. marta, na dan ubistva nekadašnjeg premijera Srbije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Fikus

12.03.2022 09:15

Nebrojeni su primeri kako Đilas misli da su svi, osim njega, idioti i izlapeli, sa potpunom amnezijom te da niko ne pamti i da ne postoje nebrojeni dokazi za sve što je radio.