Još jedna izmišljotina lažova iz tabloida koji rade za Đilasa
Foto: GOOGLE EARTH/PRINTSCREEN

Tabloid Nova pokušao je da obmane javnost u Srbiji kako su potpisi za predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića prikupljani u crkvi, u mestu Zableć kod Čačka.

Na ovaj način pokušali su da degradiraju Vučića i SNS koji su u rekordnom roku skupili više od 150.000 potpisa građana koji su masovno izašli da podrže aktuelnog predsednika.

Kakvim se sve lažima služe đilasoidi, razotkrili smo kada smo saznali šta je poslužilo kao osnova za manipulaciju Novoj.

Biračko mesto broj 83 u Zablaću se nalazi u Parohijskom domu. Kako Alo saznaje, tamo se već godinama održavaju izbori i brojne druge političke aktivnosti. Sve političke stranke su uvek na raspolaganju imale taj dom za svoje aktivnosti još od osnivanja istog. Takođe, tu se održavaju i brojne druge aktivnosti, folklor, moderni ples, a tu je i biblioteka.

Takođe, kako saznajemo, Pavle Jelesijevic, čovek koji je izmislio da se potpisi prikupljaju u crkvi, lokalni je Đilasov kadar i admin stranica na društvenim mrežama pod nazivom "Dnevna doza prosečnog Čačanina". 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading