NIKEZIĆ EMITUJE GAZDINE ANTISRPSKE STAVOVE Mali: Država je do sada ispunila svako obećanje, a oni samo unižavaju svaki trud u ovim kritičnim momentima
Foto: Alo/Dejan Briza

"Nikezić po starom običaju pokušava da unizi sve ono što država u kritičnim momentima čini, očigledno emitujući gazdine antisrpske stavove. Toliko o dušebrižnicima, kojima je sada odjednom problem i to što se država na vreme, odgovorno i planski priprema za eventualne teške trenutke, imajući u vidu isključivo dobrobit građana i nacionalne interese", napomenuo je Mali i naglasio da takve besmislene izjave teško mogu da ih dovedu do pobede na izborima.
 
Mali je naveo da je, kada su u pitanju energenti, kao i osnovne životne namirnice, Srbija obezbeđena.
 
"Mrziteljima Srbije smeta i grašak, i pšenica i rezerve nafte koje imamo, kao i činjenica da se trudimo da u dužem periodu obezbedimo uredno snabdevanje. Situacija je teška u celom svetu, a Srbija nije i ne može biti usamljeno ostrvo. Mi smo uspešno prebrodili izazove koje smo imali zbog pandemije virusa korona, izdvojili smo čak 8,8 milijardi evra pomoći privredi i građanima. Sve to smo uspeli jer za razliku od vas, imamo stabilne finansije i mogu da kažem da država ima dovoljno novca, uprkos brojnim izazovima. Ne bi bilo tako da zbog vas nismo bili prinuđeni na teške mere i fiskalnu konsolidaciju. Ali, uspeli smo da uštedimo, imali smo četiri godine suficit u budžetu i građani ne treba da brinu zbog vaših loših izjava koje unose paniku. Oni znaju da je država do sada ispunila svako obećanje, u dan i u dinar", napomenuo je Mali i istakao da je javni dug pod kontrolom i na nivou od 51,5 odsto.
 
Kako je Mali rekao, Nikezić, jedan od eksperata za propast, iznova postavlja pitanje i Beograda na vodi, uporno zaboravljajući da su oni u tom delu Beograda gajili žabokrečinu.
 
"Ponosni smo na sve što činimo i na velike projekte koje smo pokrenuli, a za koje ste mislili da se nikada neće realizovati. Na vašu žalost, taj nekada najružniji deo grada, postao je ponos prestonice", rekao je on,  podsetivši da se u Srbiji nikada više ne gradi, čak 10 auto-puteva,kliničko-bolnički centri i realizuju drugi projekti, isključivo usmereni ka boljoj budućnosti građana.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mira

03.03.2022 11:29

Nekima ocigledno smeta sve sto je srpsko.

Nale

03.03.2022 13:35

Kada neko čeka krizni momenat da te tada napadne, znak je samo koliko je u stvari slab.