DOKAZI CRNO NA BELO Đilas pokušava da blokira rad pošte u Zemunu
TV Happy Printscreen

I pored činjenice da je rukovodstvo Pošte Srbije je u stalnom komunikaciji sa svim sindikatima, u ovom preduzeću, da je poslednji sastanak održan u utorak 01. marta, sindikat Dragana Đilasa na sve načine pokušava da opstruira rad pošte u Zemunu. 

Jedini politički obojen sindikat "Sloga", koji je i koalicioni partner Sloboda i pravde Dragana Đilasa, inače po brojnosti ubedljivo najmanji, sa svega par desetina članova, od svih sindikata koji deluju u JP Pošta Srbije, koji su uporno odbijali svaki dijalog sa poslovodstvom preduzeća i direktorom u RJ Zemun, pozivom da radnici obustave rad čine kako bi prikrili krađu i malverzacije svojih članova. 

DOKAZI CRNO NA BELO Đilas pokušava da blokira rad pošte u Zemunu

Foto: Ustupljena fotografija

 

Razlog za štrajk nije tobože briga za radnike već krivična prijava protiv bivšeg predsednika sindikata Solidarnost Zorana Pavlovića, koji je izbačen iz tog sindikata, a sada član gore pomenutog sindikata Sloga. Protiv njega je podneta krivična prijava još prošle godine zbog zloupotrebe službenog položaja i krađe sindikalnih para namenjenih radnicima pošte. 

DOKAZI CRNO NA BELO Đilas pokušava da blokira rad pošte u Zemunu

Foto: Ustupljena fotografija

 

Takođe, podršku njemu daje Stefan Mitrović koji je predsednik sindikata Sloga i najbliži saradnik i saučesnik Zorana Pavlovića, njegovo ime se pominje u gore spomenutoj krivičnoj prijavi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nikola

02.03.2022 19:52

Čekaj Điki da prođu izbori i ti dolaziš na red za lopovluk to je obećala i tvoja Marinika ali ćete vi oboje platiti za vaš lopovluk.😂😂😂😂