NEMOJTE VI O MORALU! Brnabić odbrusila ambasadoru SAD! Odgovorila na TEŠKU PROVOKACIJU
Alo

Kosnet je u svom tvitu optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je "izabrao Putina umesto Zapada", u jeku ratnih dešavanja u Ukrajini.

- Dakle, izgleda da je srpski Vučić izabrao Putina umesto Zapada – dok tvrdi da mu je javno mnjenje vezano za ruke i da se krije iza Crkve. To nije vođstvo; to je moralni kukavičluk. EU, SAD, imajte na umu. - napisao je Kosnet.

Međutim, premijerka Srbije mu nije ostala dužna i odmah je stavila tačku na ovakvu provokaciju.

- Ambasadore Kosnet, Predsednik Vučić nije izabrao Putina u odnosu na Zapad, niti se iza bilo koga krije, niti je ikada tvrdio da su mu "ruke vezane" za bilo šta. Odabrao je međunarodno pravo i principe, srpske interese i mir. To je vođstvo. Što se tiče morala - ni ne počinjite o tome. - odgovorila je Brnabić.

 

 

NEMOJTE VI O MORALU! Brnabić odbrusila ambasadoru SAD! Odgovorila na TEŠKU PROVOKACIJU

Foto: Twitter/printscreen

 

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Dragi

27.02.2022 16:05

Bravo premijerka oni pričaju o moralu a šta će on u srpskoj pokrajini jel to u skladu sa međunarodnim pravom pa vi ste zarazili planetu neznam kako će se spasiti jedino da sankcije celog sveta idu prema vama polako stihijski da nestanete

Rada

27.02.2022 16:07

Bravo predsednice Vlade , ne krijemo se ni iza koga, cuvamo Srbiju, cuvamo mir i postujemo medjunarodno pravo , necemo ni na ciju stranu, A gde su oni ? Srbija nikad nije bila niciji paket . Nikad ni u jednom paktu. Postujemo pravo za razliku od njih. Bacali su bombe a sad hoce da smo sa njima.

Jovan

20.04.2022 20:25

@Rada - Brvo Anči monstrumi koji neznaju ni kosu niti čiji su.