BEOGRAD POSTAJE CELINA Momirović i Vesić posetili Lazarevac: Investiramo u velike projekte! (FOTO/VIDEO)
Privatna arhiva

„Danas postoje tri polaska dnevno Beo vozom za Beograd, kada budemo rekonstruisali BG voz, umesto 104 imaćemo 500 polazaka, umesto 180 kilometara imaćemo preko 237 kilometara“, rekao je Vesić.


Vesić je naglasio da će građani iz Lazarevca imati na svakih 15 minuta, u špicu voz do Beograda, a svakih 45 minuta van špica.


„Na ovaj način Beograd postaje jedinstvena celina, ovako se Beograd uređuje, jer zajedno možemo sve“, zaključio je Vesić.


Prema rečima Tomislava Momirovića u Lazarevcu se trenutno investira u velike ekološke projekte, izgrađuje se kanalizaciona infrastruktura i time se jasno pokazje da  Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode računa da se i Beograd i Srbija ravnomerno razvijaju.


„Vraćamo Beo voz u punom kapacitetu, u narednih mesec dana povećaće se broj polazaka iz Lazarevca, ubrzaće se Beo voz kako iz Lazarevca, tako i iz Mladenovca, Batajnice, Ovče“, naveo je Momirović.


Na samom kraju sagovornici su se saglasili da su rezultati vidljivi na svakom koraku, da dela govore i da je mnogo toga urađeno i da zajedno možemo sve.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading