SNS SA PENZIONERIMA NA STAROM GRADU Vesić: Hvala vam na podršci, prosečna penzija biće 500 evra i pratiće rast plata (VIDEO)
Alo/D.R

Tom prilikom su im se zahvalili na podršci i njihovom doprinosu da se Srbija razvija i gradi.

Goran Vesić je naglasio da su upravo penzioneri dali najveću podršku teškim reformama, da poštuju državu i da žele da ona bude stabilna.

„Naš plan je da u Srbiji prosečna penzija 2026.godine bude 500 evra. Ono što je važno jeste da su penzije danas stabilne i da rastu zajedno sa platama“, rekao je Vesić i podsetio da se zbog priliva stranih investicija otvaraju radna mesta za njihovu decu i unuke.

„Na ovim izborima 3.aprila biramo da li se vraćamo na staro ili želimo da idemo napred i da i dalje razvijamo naš Beograd i našu Srbiju“, zaključio je Vesić.

Prema rečima Živorada Nikolića jednokratna pomoć penzionerima je jako značajna.„Svim penzionerima znači jednokratna pomoć koju smo dobili ove godine, verujem da će tako biti i ubuduće“, rekao je Nikolić.

Kandidati su se najstarijim sugrađanima zahvalili što podržavaju politiku predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, što poštuju svoju državu i što i dalje pomažu da se Srbija još brže razvija.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
caca

25.02.2022 15:54

Ne sumnjamo u poduhvate SNS-a,a ovome će se obradovati svi našt najstariji sugrađani!

Simic Dusica

25.02.2022 16:55

Uvek slozni, zajednickim snagama ka realizaciji ciljeva.

Miladin

25.02.2022 17:45

To su zaista lepe vesti i nisu nerealne. Stbija je mala i ne tako bogata zemlja, a prosecna penzija od 500 evra je vise nego realna. Bravo za Srbiju!