MARINIKIN VLADETA JANKOVIĆ OMALOVAŽAVA SVE SRPSKO Hoće da izmesti spomenik Stefanu Nemanji, a sada "Beograd na vodi" naziva lokacijom za BESKUĆNIKE!
Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

 

– Ali ja verujem da će on sam odumreti, da će to za 10, ili 20 godina, biti poput onih zgrada u svetu u kojima beskućnici prebivaju, Jer oni koji su kupili te stanove mogu da odu i drugde i otići će kad tad, dosadiće im, pogotovu ako se ne dopusti da centar grada bude njima pod prozorom, što bi Vučić hteo - mišljenja je Janković, Marinikin kandidat za gradonačelnika Beograda.

Podsetimo, Goran Marković, koji je nedavno pretio Vučiću streljanjem, hoće da premesti spomenik Stefanu Nemanji u Marinkovu Baru, a Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladeta Janković umire od smeha slušajući gnusne izjave.

Janković se prvo smejao dok je Goran Marković vređao meštane Marinkove Bare, a danas vređa one koji su osudili tu izjavu.

- Marinkova Bara je uzrečica koju je zloupotrebila naprednjačka botovska banda, to su paščad puštena sa lanca - rekao je Janković koji očigledno ne može da podnese veliku većinu građana Srbije koja podržava SNS, pa je tako nastavio sa izlivima mržnje prema narodu Srbije.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Petar

24.02.2022 22:40

Nije vredan da se o njemu piše a kamo li da bude gradonačelnik.Nemojte mu zameriti ipak su godine u pitanju.

Hyuz

24.02.2022 22:51

Vladeta ima isti broj godina kao i moj deda,a razlika je u tome sto je Vladeta senilniji i pogubljeniji,ostalo sve isto...

dragan

24.02.2022 22:57

Da li su ovi srbomrsci svesni da nikad neće doći na vlast.

Rus

25.02.2022 01:10

Gospodine,kako bi bilo da vas izmestio na neko bolje mesto.

Bane

25.02.2022 06:52

Kod nas i Alchajmer ima važnu ulogu kod izbora. A, to je direktno mešanje u unurašnje stvari Srbije.