PROGRAM ZA BEOGRAD Šapić, dr Zdravković i Tasić Knežević obrazložili planove za budući razvoj prestonice
SNS

Šapić je u sedištu Srpske napredne stranke kandidatima za odbornike u Skupštini grada Beograda obrazložio sa kojim će planovima izaći pred Beograđane.

Program se sastoji od deset tačaka koji će činiti okosnicu daljeg razvoja Beograda. Pored kapitalnih infrastrukturnih projekata, koji će doprineti da Beograd postane svetska metropola i koji moraju da budu završeni, akcenat će biti stavljen i na bezbednost građana, posebno dece, razvijanje sistema primarne zdravstvene zaštite, čistiji i zdraviji Beograd.

ALO! INTERVJU ALEKSANDAR ŠAPIĆ NOSILAC LISTE SNS ZA BEOGRADSKE IZBORE Ako me Beograđani izaberu, biću dobar domaćin

Povećanju efikasnosti lokalne administracije biće posvećena posebna pažnja. Podrazumevaće, između ostalog otvaranje kontakt centra sa jednom telefonskom linijom na koju će Beograđani moći da se obraćaju šta god da im je potrebno, postavljaju pitanja na koja će od strane gradske uprave morati da dobiju odgovor u roku od 72 sata, ostavljaju predloge, sugestije. Posledica postavljanja ovog sistema biće i sinhronizacija rada javnih i komunalnih preduzeća. Takođe, u planu je i otvaranje „gradskih kuća“ na teritoriji čitavog Beograda.

Ključni prioriteti biće briga o svim kategorijama društva, posebno najmlađim i najstarijim sugrađanima, kao i briga o obrazovanju i predškolskom vaspitanju. Šapić je naglasio da će posebnu pažnju posvetiti vraćanju dostojanstva svim prosvetnim radnicima, obezbeđivanju najboljih mogućih uslova za njihov rad i vraćanje statusa u društvu kakav zaslužuju.

PROGRAM ZA BEOGRAD Šapić, dr Zdravković i Tasić Knežević obrazložili planove za budući razvoj prestonice

SNS

 

Šapić je naglasio da samo zajedničkim snagama možemo da stvorimo uslove za bolji, lepši, bezbrižniji i kvaliteniji život svih Beograđana.

- Danas smo u prostorijama Srpske napredne stranke, zajedno sa doktorkom Marijom Zdravković i Natašom Tasić Knežević predstavili „Program za Beograd“, njegove osnove tačke. Naravno, grad Beograd je živo telo i stvari koje danas percipiramo kao problem, ne mora da znači da će sutra to i biti i obratno. Razgovarali smo sa našim kandidatima za odbornike o tome sa čim bi oni trebalo da izađu pred građane, kako sa njima da razgovaraju, na koji način da slušaju njihove predloge i koje su to najvažnije stvari koje mi planiramo, ukoliko budemo dobili poverenje Beograđana, da uradimo. Hoćemo da, već sada, zajedničkim snagama krenemo, pre svega sa našim kandidatima za odbornike, a onda i sa svim građanima Beograda, da stvaramo uslove za što lepši, bezbrižniji, što kvaliteniji život svi naših sugrađana - rekao je Šapić.

PROGRAM ZA BEOGRAD Šapić, dr Zdravković i Tasić Knežević obrazložili planove za budući razvoj prestonice

SNS

 

Doktorka Marija Zdravković je naglasila da je ponosna što je na listi „Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve“ i što je prisustvovala predstavljanju programa, te istakla da će projekti koji su planirani biti na korist svih građana Beograda i generacija koje dolaze.

- Naš cilj je da Beograd bude lepši, funkcionalniji, da bude najlepše mesto za život na ovoj planeti za one koje u njemu žive. Da se izgrađuje što brže i što bolje. Da bismo to uspeli mi ćemo se maksimalno potruditi da učinimo sve što možemo da bi ovaj grad išao napred - rekla je dr Zdravković.

Nataša Tasić Knežević je rekla da su mladi i kultura budućnost, te da budućnost izgleda ohrabrujuće.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading