"SRBI IZ REPUBLIKE SRPSKE SU GO*NARI" Savetnik Vladete Jankovića ŠOKIRA skandaloznom izjavom - ne valja mu ni Đoković! (FOTO)
Foto: Twitter/printscreen

Bivši vaterpolista i predsednik Odbora za sport Narodne stranke Vuka Jeremića Danilo Ikodinović biće deo tima Vladete Jankovića, kandidata lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda.

Ikodinović je nedavno dospeo u žižu javnosti jer je najbrutalnije izvređao Srbe iz Republike Srpske.

- Umesto što kukamo nad sudbinom zlom, nad Đokovićima i malobrojnim go*narima iz RS koji pristaju da budu prijavljeni u BG zarad šake kaemova, uzmimo sudbinu u svoje ruke. Ubedimo apolitične i neodlučne oko nas da će apolitični da nam dođu glave ako ne izađemo svi da glasamo – napisao je tada Ikodinović na Tviteru.

Foto: Twitter/printscreen

 

 

Osim što je Vladeta Janković, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda, izjavio kako bi da ruši spomenik Stefanu Nemanji, a Marinika želi da proglasi Srbe za genocidne, Jankovićev savetnik Danilo Ikodinović se ovim postupkom priključio napadima na Srbe.

VODEĆI UNITARISTIČKI PORTAL U BIH JEDVA DOČEKAO DA PODRŽI ĐILASOVCE: Srbi iz RS koji imaju pasoš Srbije i Novak Đoković su go*na!

Postavlja se pitanje kako bi se ovakvi ljudi koji sebe nazivaju političarima ponašali kada bi došli na vlast. Jasno je da će im građani na izborima trećeg aprila pokazati gde im je mesto.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Paske

20.02.2022 22:28

Kakav kandidat takav i savetnik,bal vampira

Marko

21.02.2022 10:47

@Paske - Ikodinović,jedan običan Kafedžija.Posle ne prespavane noci ,ijos pod dejstvom koje cega ,pitaju ga za Misljenje.ON NEZNA GDE JE A KAMOLI STA PRICA .JEDNORUKI DZEK .NA MOTOR I U PROVALIJU .CAO ,.

Mile

20.02.2022 22:40

Sta je taj ikodinovic ,je li to neki crnogorac plemenski doselio u Srbiju ili njegovi unazad 50 stak g.,stvarno je hrabar kad proziva Srbe iz RS na taj nacin,braco mrat ces da selis.

Zoran

20.02.2022 22:47

Nataša ostavila si mu posledice na mozak čovek ne zna dali je živ.

Srb

20.02.2022 22:52

Srbin je srbin,nije bitno odakle dolazi. Kad to shvatimo bicemo mnogo bolji i mnogo jači.

Драган

20.02.2022 23:11

Па, мало је јасније где је и како Икодиновић стекао тако лошу карму какву има... Зло се злим враћа.

Rada

21.02.2022 09:37

Za ovakve imbecile covek ne bi trebalo ni da komentarise , nema svrhe . Oni umesto mozga imaju pticiji izmet. Demokratsko drustvo im je dozvolilo da baljezgaju. Da su kod svojih gazda, dobili bi vodene topove i suzavac . Ovako .... Sta reci.