"PRE ĆE BITI DA ĆETE OPET NA POPRAVNI" Papić vratio Mariniku na fabrička podešavanja! (FOTO)
Foto: Foto: ATAImages, Printscreen

Desna ruka lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa, Marinika Tepić pohvalila se na Tviteru kako je parlamentarna lista Ujedinjeni za pobedu Srbije čiji je ona kandidat za premijerku Srbije pod rednim brojem 5, aludirajući na to kako je 5 broj koji označava odlične đake.

Međutim, Marinika je zaboravila da upravo na svojoj strani ima bivše đake koji nisu bili odlični, čak šta više jedva su i završili srednje obrazovanje – kao što je Miroslav Aleksić potpredsednik Narodne stranke i desna ruka Vuka Jeremića na šta ju je podsetio član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Papić.

– Upravo je RIK i zvanično proglasio našu parlamentarnu listu Ujedinjeni za pobedu Srbije pod rednim brojem 5! I baš kako treba, baš kako i istina kaže – ljudi ODLIČNO (5) znaju Pobediće Srbija! – napisala je Marinika na Tviteru na šta joj je Papić odgovorio da će pre ići na popravni.

Aleksandar Papić Foto: Vlada Sporcic

 

– Pre će biti da ćete opet na popravni – odgovorio je Papić uz fotografiju Aleksićevog svedočanstva iz srednje tehničke škole.

Foto: Printskrin/instagram

 

Podsetimo, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Miki Aleksić teškom mukom završio je treći razred Tehničke škole u Trsteniku.

Dokument koji je osvanuo na društvenim mrežama šokantno pokazuje ocene kvazielitiste i samozvanog intelektualca Aleksića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading