VUK PREZIRE MARINIKU I PONOŠA Jeremić bojkotovao predaju Đilasove liste
Alo

 

Ovim potezom je Jeremić jasno svima stavio do znanja da Marinika Tepić, Zdravko Ponoš, kao i Vladeta Janković nemaju njegovu podršku, te je raskol u opoziciji pred izbore u aprilu još vidiljiviji.

 

 

Lideri nestabilne opozicije su unazad mesecima građanima servirali priče o ujedinjenju, kako bi pridobili volju građana, a nešto više od mesec dana pred izbore doživeli su totalni fijasko.

Podsetimo, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić nije došao na organizovano potpisivanje sporazuma među opozicionim strankama koji uređuje njihove odnose.

Interesantno, nije se pojavio niko ni iz njegove Narodne stranke čime je javnosti jasno poslat signal da je na delu novi raskol u opoziciji.

Izgleda da Jeremić ne može da oprosti Đilasu koji je kandidovao Zdravka Ponoša.

VUK PREZIRE MARINIKU I PONOŠA Jeremić bojkotovao predaju Đilasove liste

Foto: Twitter/printscreen

 

Jeremić besan na Đilasa

Tokom gostovanja na jednoj od retkih televizija koje bi ga imale za gosta - tajkunskoj N1 televiziji - predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić nije dobro podneo ispitivanje voditeljke.

Nezadovoljan pitanjem - da li se oseća kao da su njegovi koalicioni partneri bili nepošteni prema njemu - on je kratko odgovorio sa "Ja to ne kažem".

Na pitanje kako je razumeo potez da iz medija sazna za Đilasovog kandidata Zdravka Ponoša, iako je Đilas tvrdio da je kandidatura odlučena na zajedničkom sastanku, on je priču skrenuo na "loš režim", izbegavajući da odgovori na pitanje.

Konačno, kada ga je voditeljka pitala zašto, pored sve te priče o jedinstvu opozicije ipak deluje kao da zapušavaju usta jedni drugima, predsednik Narodne stranke se pravio da nije dobro razumeo pitanje, pa je zatim samo ponovio naučeni tekst o jedinstvu opozicije.

Pogledajte snimak:

 

Podsetimo, u martu prošle godine Jeremić je pričao da ga je Dragan Đilas izbacio iz DS “kršeći statut stranke i elementarnu političku logiku i etiku”.

– Iz DS-a sam izbačen dok sam u ime Srbije predsedavao Generalnom skupštinom UN. To je uradio Dragan Đilas, kršeći statut stranke i elementarnu političku logiku i etiku. Ne sećam se da je iko iz te stranke do sada reč rekao protiv toga. Niste ni Vi. Ispravite me ako grešim – napisao je tad Jeremić na Tviteru.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
hahah

07.04.2022 15:19

pametan covek, nece da ima posla s Nato agentima